JELISAVETA ORAŠANIN HITNO NAPUSTILA BEOGRAD: U jeku skandala pronađena na ovoj LOKACIJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde se trentno nalazi glumica!

JELISAVETA ORAŠANIN HITNO NAPUSTILA BEOGRAD: U jeku skandala pronađena na ovoj LOKACIJI! (FOTO)

Foto: ATA Images, Starsport

Već neko vreme, odnos između glumice Jelisavete Orašanin i proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića privlači pažnju javnosti. Nedavno su se pojavile vesti o njihovom navodnom razvodu, ali par se još uvek nije zvanično oglasio povodom ovih spekulacija. Iako su viđeni zajedno u javnosti, ova vest je izazvala brojne reakcije među njihovim pratiocima.

Jelisaveta se sad ponovo oglasila na društvenoj mreži Instagram i podelila najnovije fotografije. Ona se trutno nalazi na Divčibarima, u hotelu svog supruga Teodosića. Još uvek nije poznato da li su oni zajedno odlučili da se sklone iz Beograda u jeku drame koja se dešava ili je ona otputovala sama na kratak odmor. Glumica je podelila nekoliko kadrova prirode, kao i hotela u kom uživa.

Podsećanja radi, košarkaši Crvene zvezde sinoć su igrali meč 30. kola Evrolige protiv grčkog Panatinaikosa, a u sastavu naše ekipe nalazi se i Miloš Teodosić, koji je ovih dana u žiži interesovanja javnosti. Naime, pojedini mediji preneli su da se Teodosić razvodi od Jelisavete Orašanin, iako sve ukazuje na suprotno, što dokazuje i materijal sa sinoćnje utakmice.

Republika

Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Jelisaveta Orašanin na Teodosićevoj utakmici

Jelisaveta je usnimljena na tribinama kako bodri Miloša sa ćerkom Petrom. I pored natpisa koji kruže u domaćim medijma, ona je bila nasmejana, a svu pažnju je preusmerila ka devojčici, koja je nosila dres sa tatinim prezimenom i brojem.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading