ŠOK FOTKE! Jelisaveta Orašanin SKINULA BURMU - Glumica uhvaćena na delu!

Autor:

Zabava

22.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku skandala o navodnom razvodu Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, pojavile se šok fotke.

ŠOK FOTKE! Jelisaveta Orašanin SKINULA BURMU - Glumica uhvaćena na delu!

Foto: Instagram/jagodenamagli

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da se razvode popularna glumica Jelisaveta Orašanin i slavni košarkaš Miloš Teodosić. Kako su pojedini domaći mediji naveli, njihov odnos je već duže na klimavim nogama.

I dok se svaki njihov pokret prati, na društvenim mrežama kruže razne teorije, a jedna je mnogima privukla pažnju. Naime, fotografije naše prelepe glumice bude sumnju šta se zaista dešavalo sa njihovim odnosom. Ono što su mnogi primetili jeste da Jelisaveta na nekim fotografijama nosi burmu, dok na nekim ona ne postoji. 

Foto: Instagram.com

Jelisaveta Orašanin skinula burmu

 

Postoje teorije zavera na društvenim mrežama da je time glumica jasno iskazala da nešto nije u redu sa brakom, dok mnogi smatraju da je samo u pitanju modna kombinacija i da iz bezbednosnih razloga je skidala venčani prsten. 

 

 

Podsetimo, Miloš je nedavno proslavio rođendan, a Jelisaveta je sve vreme bila uz njega. Milica Orašanin, njena sestra, javno mu je čestitala rođendan i uputila dirljivu poruku, o kojoj su mediji kasnije brujali.

Iako su javne ličnosti, Jelisaveta i Miloš su uvek naglašavali važnost privatnosti. Teodosić je ranije izjavio da razume interesovanje medija, ali isto tako naglasio da će poštovati njihovu privatnost.

Jelisaveta je svojevremeno otkrila kako su se njih dvoje upoznali.

Foto: Ata images, ST/Vladimir Lukić, Starsport

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

 

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

- Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: "Ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "Drago mi je ja sam Jelisaveta". Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - rekla je glumica u emisiji  "TV lica kao sav normalan svet".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gagi

22.03.2024 16:05

Nemam pojma jel dobro ne vidim, ali ona meni kao muškarcu ništa posebno... Ono, neki prosek...

Eto

22.03.2024 16:13

Nije mi dobro kada vidim prsten na gornjem članku prsta. I na palcu. Odmah znaš koji tip je u pitanju.