SADA JE SVE JASNO! Evo gde je Jelisaveta Orašanin UHVAĆENA dok Teodosić igra za Crvenu zvezdu! (VIDEO+GALERIJA)

Autor:

Zabava

20.03.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica bodri supruga na bitnoj utakmici Evrolige!

SADA JE SVE JASNO! Evo gde je Jelisaveta Orašanin UHVAĆENA dok Teodosić igra za Crvenu zvezdu! (VIDEO+GALERIJA)

Foto: ATA Images, Starsport

Košarkaši Crvene zvezde večeras igraju meč 30. kola Evrolige protiv grčkog Panatinaikosa, a u sastavu naše ekipe nalazi se i Miloš Teodosić, koji je ovih dana u žiži interesovanja javnosti.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

Naime, pojedini mediji preneli su da se Teodosić razvodi od Jelisavete Orašanin, iako sve ukazuje na suprotno, što dokazuje i materijal sa večerašnje utakmice.

Naime, Jelisaveta je usnimljena na tribinama kako bodri Miloša sa ćerkom Petrom. Jelisaveta je bila nasmejana, a svu pažnju je preusmerila ka devojčici, koja nosi dres sa tatinim prezimenom i brojem.

Jelisaveta je usnimila delić utakmice i okačila i na svoj Instagram profil.

Republika

Foto: instagram.com

Jelisaveta bodri Teodosića

Inače, danas se za naš portal oglasila glumica Sofija Rajović, koja nam je otkrila da se izvinila Jelisaveti zbog toga što su priču o njenom razvodu spojili sa pričom njene koleginice i Teodosića.

- Upravo sam poslala Jelisaveti poruku: "Izvini molim te što uvukoše i vas u ovu priču". To nikad nije ni bila istina za početak, a kamoli sad. Samo se desilo da ste saznali da sam se razvela u isto vreme kada se šuška i o njima - otkrila nam je Sofija, pa nastavila:

- Ja ne znam šta se sa njima dešava. Rekla mi je: "Uvlače nas sve". Ja ne znam ni da li se ljudi razvode. Ja Jelisavetu poštujem kao koleginicu, imam lepo mišljenje o njoj, ali nemam ideju stvarno o njenom privatnom životu. A to je i normalno, podvlačim tri puta - dodala je glumica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading