JURILI JE HELIKOPTEROM! Devojčica (14) ubila majku, pa pucala u očuha! ONO ŠTO JE POSLE URADILA SVE OSTAVILO U ŠOKU!

Autor:

Svet

20.03.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit Smajli se vratio kući u utorak popodne da bi zatekao svoju suprugu mrtvu, a njenu ćerku kako drži pištolj.

JURILI JE HELIKOPTEROM! Devojčica (14) ubila majku, pa pucala u očuha! ONO ŠTO JE POSLE URADILA SVE OSTAVILO U ŠOKU!

Foto: RANKIN COUNTY SHERIFF'S OFFICE / SCREENSHOT

Karli Medison

Užasna tragedija zadesila je porodicu Smajli iz grada Džeksona u Misisipiju kada je četrnaestogodišnja Karli Medison Greg navodno ubila svoju majku, Ešli Smajli (40), i pokušala da ubije očuha, Hita Smajlija (38).

Hit Smajli se vratio kući u utorak popodne da bi zatekao svoju suprugu mrtvu, a njenu ćerku kako drži pištolj. Devojčica ga je, prema navodima, upucala u rame pre nego što joj je uspelo da joj oduzme oružje. Nakon toga, Karli Medison je pobegla iz kuće i preskočila ogradu u dvorištu.

Policija je brzo reagovala na poziv za pomoć i uspela je da uhapsi devojčicu nakon pola sata potrage, koristeći helikopter. Nakon hapšenja, Karli Medison je optužena kao odrasla osoba za ubistvo majke i pokušaj ubistva očuha, prema rečima šerifa okruga Rankin, Brajana Bejlija.

Ešli Smajli, koja je predavala matematiku u srednjoj školi Northvest Rankin, proglašena je za nastavnicu godine 2022. godine. Njeno telo odneto je na obdukciju, dok su se njeni učenici i kolege opraštali od omiljene nastavnice putem društvenih mreža.

Karli Medison je prvobitno odvedena u centar za maloletnike okruga Rankin, ali je ubrzo prebačena u zatvor za odrasle. Nakon toga, kratko se pojavila pred sudijom Kentom Mekdanijelom u Okružnom sudu Rankin.

Ovaj tragičan događaj ostavlja zajednicu u šoku, a detalji o motivima i okolnostima ovog slučaja i dalje su predmet istrage.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading