JELISAVETI ORAŠANIN NAŠLI ZAMENU: Glumica se hitno oglasila na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta iznenadila pratioce na društvenoj mreži Instagram!

JELISAVETI ORAŠANIN NAŠLI ZAMENU: Glumica se hitno oglasila na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: ATA Images

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin danas se oglasila na društvenoj mreži Instagram. Dok domaća javnost čeka da ona otkrije da li se nešto dešava između košarkaša Miloša Teodosića i nje, Jelisaveta je odlučila da podrži kolege i predstavu u kojoj je nekad igrala.

Naime, Jelisaveta je objavila plakate za najavu predstave "Hotel 88", u kojoj neće igrati, već igra glumica koja je njena zamena. Naime, Jelisavetu u predstavi menja Anđela Jovanović. Jelisaveta je objavila dva datuma za izvođenje predstave, ali se na najavnim plakatima ne nalazi ona, što izgleda znači da ona neće ni igrati, već njena zamena.

Inače, njena koleginica Sofija Rajović nam je danas otkrila da se čula sa Jelisavetom. Naime, domaći portali su krenuli da je povezuju sa situacijom Jelisavete i Miloša, kako se danas otkrilo da se glumica razvela posle dve godine braka, a ona nam je ispričala da se izvinila koleginici.

- Upravo sam poslala Jelisaveti poruku: "Izvini molim te što uvukoše i vas u ovu priču". To nikad nije ni bila istina za početak, a kamoli sad. Samo se desilo da ste saznali da sam se razvela u isto vreme kada se šuška i o njima - otkrila nam je Sofija, pa nastavila:

Republika

Foto: Goran Kostić, ATA images, Starsport

Sofija nam je otkrila da se danas čula sa Jelisavetom

- Ja ne znam šta se sa njima dešava. Rekla mi je: "Uvlače nas sve". Ja ne znam ni da li se ljudi razvode. Ja Jelisavetu poštujem kao koleginicu, imam lepo mišljenje o njoj, ali nemam ideju stvarno o njenom privatnom životu. A to je i normalno, podvlačim tri puta - dodala je glumica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading