SOFIJA POSLALA PORUKU JELISAVETI: Izvinila se koleginici nakon SPAJANJA sa Teodosićem, evo šta joj je ona ODGOVORILA!

Autor:

Zabava

20.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Rajović se oglasila za Republiku i otkrila da se izvinila Jelisaveti Orašanin zbog spajanja sa Teodosićem, a koleginica joj je odgovorila!

SOFIJA POSLALA PORUKU JELISAVETI: Izvinila se koleginici nakon SPAJANJA sa Teodosićem, evo šta joj je ona ODGOVORILA!

Foto: Goran Kostić, ATA images, Starsport

Danas je kao bomba odjeknula vest da je glumica Sofija Rajović odlučila da okonča svoj brak sa partnerom, kog je od samog početka krila od domaće javnosti. Kako je otkrila za domaće medije, brak je pukao zbog nesuglasica.

Republika

Foto: Instagram.com

Sofija se posle dve godine razvela od partnera

Odmah nakon ove vesti, pojedini domaći mediji počeli su da spajaju njenu situaciju sa situacijom glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića. Naime, u jeku glasina o razvodu glumačko-košarkaškog para, domaći mediji su javnost podsetili na navode da su Sofija i Teodosić imali nešto.

Republika

Foto: Instagram/jagodenamagli

Sofija je stupila u kontakt sa Jelisavetom nakon novinskih natpisa

Stupili smo u kontakt sa Sofijom, koja nam je otkrila da se čula sa svojom koleginicom.  

- Upravo sam poslala Jelisaveti poruku: "Izvini molim te što uvukoše i vas u ovu priču". To nikad nije ni bila istina za početak, a kamoli sad. Samo se desilo da ste saznali da sam se razvela u isto vreme kada se šuška i o njima - otkrila nam je Sofija, pa nastavila:

- Ja ne znam šta se sa njima dešava. Rekla mi je: "Uvlače nas sve". Ja ne znam ni da li se ljudi razvode. Ja Jelisavetu poštujem kao koleginicu, imam lepo mišljenje o njoj, ali nemam ideju stvarno o njenom privatnom životu. A to je i normalno, podvlačim tri puta - dodala je glumica za Republiku.

Republika

Foto: instagram.com/sofijarajovic

Sofija je i ranije negirala vezu sa Teodosićem

Podsetimo, Sofija je i ranije negirala da je imala nešto sa Teodosićem.

- Nismo nikada bili zajedno. To je primer da svako može da plasira priču koju želi, a da se glavni akteri i ne pitaju za istinitost te informacije. Mislim da je krajnje vreme da se na tu priču stavi tačka, ako ni zbog čega drugog, onda iz poštovanja prema Jelisaveti i njemu - ogradila se tada Sofija za Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading