"REČ DA TI NISAM ČUO, SEDIŠ TU KAO MAPETOVAC"! Parandilović zgrozio Srbiju vređanjem Radenovića i njegovih naslednika!

Autor:

Vesti

20.03.2024

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vi treba da pognete glavu, i vi i vaši unuci koji će vas se stideti. Što si u poznim danima svog života dozvolio sebi da sediš tu kao mapetovac i određuješ konce da priča a ko neće da priča i da braniš mafiju. divljački je urlao Parandilović.

"REČ DA TI NISAM ČUO, SEDIŠ TU KAO MAPETOVAC"! Parandilović zgrozio Srbiju vređanjem Radenovića i njegovih naslednika!

Foto: RTS Printskrin

Poslanik Miloš Parandilović iz koalicije Srbija protiv nasilja zgrozio je većinu Srbije svojim obraćanjem predsedavajućem Skupštine Srbije Stojanu Radenoviću, koji po godinama verovatno može da mu bude i deda.

On je uzeo reč i počeo da viče na Radenovića, obraćajući mu se bez trunke poštovanja, sa “ti”, preteći mu kako on nema pravo da njega prekida. Parandilović je radio i ono po čemu je koalicija Srbija protiv nasilja poznata, a to je udar na porodicu političkih neistomišljenika, te je vređao i unuke Stojana Radenovića.

- Vi treba da pognete glavu, i vi i vaši unuci koji će vas se stideti. Što si u poznim danima svog života dozvolio sebi da sediš tu kao mapetovac i određuješ konce da priča a ko neće da priča i da braniš mafiju - divljački je urlao Parandilović.

Kada je Radenović pokušao da ga urazumi i opomene da pripazi na rečnik usledile su jezive pretnje:

- Nisam te ništa pitao stari! Reč da nisam čuo odatle. Ti nemaš pravo meni da uskačeš u reč, da se smiriš tu - vikao je predtavnik Srbije protiv nasilja Milan Parandilović.

U naletu besa, Parandilović je, naravno, vređao i Aleksandra Vučića, za koga je rekao da je šef mafije, da su svi iz SNS lopovi i uzurpatori, trpaju svoje glasače u torove.

Većina komentara koji su se pojavili u javnosti oštro osuđuju ovakvo ponašanje narodnog poslanika i smatraju da ovakvo ponašanje srozava ugled Narodne skupštine.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
RADE

20.03.2024 17:07

Parandilovic je car!!!

Odgovori 5 19
BATON

20.03.2024 17:44

@RADE - treba njemu svako veče...da ide na kupanje....

zoran

20.03.2024 17:19

Ко је овом говеду уопште дозволио да уђе у Скупштину? Празноглава стока...

Odgovori 18 3
Petar

21.03.2024 14:38

@zoran - Eto, kritikuješ Parandilovića a koristiš isti rečnik.