"NEKI POSLANICI SU POLOŽILI ZAKLETVU UČK"! Komlenski žestoko odgovorio opoziciji! "Umesto da skupe pare za neku dobrotvornu organizaciju oni ih daju za zlotvora."!

Autor:

Vesti

20.03.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto da skupe pare za neku dobrotvornu organizaciju oni ih daju za zlotvora, rekao je poslanik.

"NEKI POSLANICI SU POLOŽILI ZAKLETVU UČK"!  Komlenski žestoko odgovorio opoziciji! "Umesto da skupe pare za neku dobrotvornu organizaciju oni ih daju za zlotvora."!

Foto: Printskrin Youtube/Pokret socijalista

Poslanik Đorđe Komlenski rekao je da su neki poslanici položili zakletvu UČK, a da su drugi na to aplaudirali.

- Da li su oni imali pravo da sede ovde obzirom da zakletvu nisu položili u sali, nego u holu. Da li im je to bilo primerenije obzirom što su to izveli između dva toaleta, ne znam. Oni nisu imali hrabrosti da predlože svog kandidata za predsednika NS. Ovako sad sede u ćošku i kukaju i skupljaju pare da Aida Ćorović ne ide u zatvor - rekao je on.

- Umesto da skupe pare za neku dobrotvornu organizaciju oni ih daju za zlotvora. Oni imaju dominatnu ulogu u svim njihovim medijima, ali boga mi i ovim našim. Suludo je govoriti o 40.000 dovedenih birača, pa to je nemoguće videti. To je kolona autobusa. Šta vi hoćete? Ja samo čekam kada će oni reći da je 1950. Obrenovac iz Valjevskog sreza prebačen u beogradski okrug i da za to optuže. E još samo to da čujemo. Ako mi vama koji ste umislili da ste face jer živite u krugu dvojke, ne sporimo pravo da odlučujete nemojte više da se glupirate. Smešni ste. Teško vam je da isporučite ono što je plaćeno od Kurtija. Okrenite se brizi o građanima Srbije, jer mi nemamo taj luksuz da gubimo vreme na ovaj cirkus - izjavio je poslanik.

Podsećamo, poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas konstitutivnu sednicu raspravom o izboru predsednika parlamenta, a jedini predloženi kandidat je potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić.

Međutim, opozicija ceo dan pravi haos i to onemogućava.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading