JOVANOVIĆ: Licemerni predstavnici opozicije demonstrirali nasilje

Autor:

Vesti

19.03.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takvo ponašanje je potpuno neprihvatljivo u demokratskom društvu i direktno ugrožava raspravu u najvišem telu zakonodavne vlasti.

JOVANOVIĆ: Licemerni predstavnici opozicije demonstrirali nasilje

Foto: Ustupljena fotografija

Ministar informisanja i telekomunikacija, Mihailo Jovanović osudio je nasilje koje su danas demonstrirali predstavnici opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

- Duboko osuđujem nasilje koje su danas u Narodnoj skupštini Republike Srbije demonstrirali licemerni predstavnici opozicije koji se, po njihovim rečima bore za "Srbiju protiv nasilja“. Takvo ponašanje je potpuno neprihvatljivo u demokratskom društvu i direktno ugrožava raspravu u najvišem telu zakonodavne vlasti. Incidenti poput ovih, kao što je pokušaj napada na predsedavajućeg Stojana Radenovića i pripadnike obezbeđenja, su apsolutno nedopustivi i diskredituju institucije Srbije. Ovakav vid nasilja dodatno polarizuje naše društvo i šteti miru i stabilnosti - izjavio je Jovanović.

Podsetimo, za predsednicu parlamenta, u kome nakon decembarskih izbora prošle godine apsolutnu većinu ima koalicija oko Srpske napredne stranke (SNS), predložena je dosadašnja premijerka, i poverenica beogradskog odbora SNS-a Ana Brnabić.

Tokom svog izlaganja Ana Brnabić je izjavila da ako Dragan Đilas i opozicija ikad dođu na vlast oni će ih poslati sve u zatvor, a Brnabić je rekla da će joj u tom slučaju biti čast da leži u zatvoru.

Ako ovi ikada budu došli na vlast, meni će biti čast da budem u zatvoru - rekla je kandidatkinja za šefa Skupštine pa pokazala grafikone koji svedoče o tome da su "oni mislili da je dovoljno da medicinska sestra ima platu od 32.000 dinara, a danas ima 80.000 i mi mislimo da nije dovoljno".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading