HAOS U SKUPŠTINI! Opozicija NE DOZVOLJAVA da se održi sednica!

Autor:

Vesti

19.03.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici opozicije ponovo prave haos u Skupštini.

HAOS U SKUPŠTINI! Opozicija NE DOZVOLJAVA da se održi sednica!

Foto: RTS

Danas bi u Skupštini Srbije trebalo da se nastavi rasprava o izboru predsednika parlamenta, ali opozicija već na samom početku pravi haos i onemogućava normalan rad Skupštine i održavanja sednice.

Podsetimo, poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić.

Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije.

Protiv su se izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Na dnevnom redu sednice je i izbor potpredsednika Narodne skupštine, imenovanje generalnog sekretara, izbor članova radnih tela, izbor članova stalnih parlamentarnih delegacija u međunarodnim institucijama.

Takođe, i juče je na konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije kojom je zasedao najstariji poslanik Stojan Radenović izbio haos koji su izazvali kao i danas pripadnici opozicije, koji su vikali, onemogućavali rad Skupštine, vređali Radenovića, pa čak u jednom momentu i krenuli ka njemu, ali ih je u tome sprečilo obezbeđenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (40)

Loading
Zlaja

19.03.2024 11:06

Opozicija želi da izazove haos i nered u skupštini da bi bio povod da to isto prenese na ulicu

teona

19.03.2024 11:08

ova opozicija pred svojim gospodarom kurtijem cuti i pljuje srbiju a ovde divlja udara i to poslovnicima. uzas i nepostovanje

daca

19.03.2024 11:11

A sta ova opozicija drugo i zna nego da prave haos i da se ponasaju kao huligani, bilo bi i cudno ocekivati kulturu od njih.

sasa

19.03.2024 11:12

Opozicija ovakvim prostim i nasilnim ponasanjem samo vredjai ponizava one gradjane koji su uopste i glasali za njih, a na vecem nivou gube podrsku.