"JA SEJEM MRŽNJU, A ONI IMAJU STRAHOPOŠTOVANJE PREMA HITLERU" Premijerka Brnabić o optužbama opozicionihg medija

Autor:

Vesti

14.03.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svom odgovoru, premijerka je istakla zanimljiv ugao posmatranja opozicionih medija.

"JA SEJEM MRŽNJU, A ONI IMAJU STRAHOPOŠTOVANJE PREMA HITLERU" Premijerka Brnabić o optužbama opozicionihg medija

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Premijerka Ana Brnabić nije ostala nema na optužbe koje su proistekle iz opozicionih medija, a koje su je dovele u vezu sa širenjem mržnje i povezivanjem sa Nacističkom partijom Adolfa Hitlera i da bi "sejala" mržnju i sa čela Skupštine. Na društvenoj mreži "X", Brnabićeva je odlučno demantovala ove tvrdnje, ističući da se nikada neće pomiriti sa stavom da neko može da ima strahopoštovanje prema nacistima i Hitleru.

- Zanimljiv ugao posmatranja tajkunskih medija - ja sejem mržnju, a oni imaju strahopoštovanje prema Adolfu Hitleru. Evo, da bude sasvim jasno: ja se nikada, baš nikada, neću pomiriti sa stavom da neko može da ima strahopoštovanje prema nacistima i Hitleru i nikada neću dozvoliti relativizaciju najvećeg zla u istoriji čovečanstva. Ako je taj stav sejanje mržnje u vašem sistemu vrednosti, onda nastavite da me optužujete da sejem mržnju. Samo objasnite to vaše strahopoštovanje svima onima kojima je neko stradao tokom Drugog svetskog rata. Idite u Kragujevac i objasnite - napisala je premijerka Brnabić na svom Iks nalogu.

 

 

U svom odgovoru, premijerka je istakla zanimljiv ugao posmatranja tajkunskih medija, aludirajući na njihovo navodno strahopoštovanje prema Adolfu Hitleru. Ova reakcija izazvala je pažnju javnosti, a posebno je istaknuto Brnabićevo insistiranje na nedopustivoj relativizaciji najvećeg zla u istoriji čovečanstva.


Nakon što je Ana Brnabić javno istupila sa svojim odgovorom na optužbe, društvene mreže su odjeknule komentarima i podrškom premijerki. Mnogi su istakli njen odlučan stav i hrabrost da se suprotstavi neistinama i manipulacijama.

Ova reakcija premijerke nije samo odjeknula na domaćoj sceni, već je privukla pažnju i međunarodne javnosti, ističući značaj suočavanja sa istorijskim činjenicama i nedvosmisleno osuđivanje nacističkog režima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (20)

Loading
Ja

14.03.2024 10:45

Opozicija je delima dokazala sa su ti koji seju mržnju i nasilje. Tako da njihove laži da optuže Anu,za ono što oni rade,nemaju nikakvu težinu

Sale

14.03.2024 10:46

Opozicija seje mržnju, poziva na nasilje i haos. To je svima jasno.

Tijana

14.03.2024 10:47

Opozicija i tajkunski mediji su ti koji u Srbiji seju mrznju i kojom se vode kako bi destabilizovali nasu zemlju, a ne Ana Brnabic.

Mira

14.03.2024 10:48

Ma ti iz opozicije više ne znaju ni šta pričaju, ni šta rade.