POSLE BLAMAŽE I IZGUBLJENOG TRONA! Natho se OGLASIO! Izraelac ima PORUKU za sve navijače Partizana!

Autor:

Sport

14.03.2024

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli doživeli šokantan poraz od Napretka u Humskoj.

POSLE BLAMAŽE I IZGUBLJENOG TRONA! Natho se OGLASIO! Izraelac ima PORUKU za sve navijače Partizana!

Foto: Starsport

Bibars Natho

Partizan je uspeo da preživi "pakao" Marakane i u 172. Večitom derbiju ostane neporažen protiv Crvene zvezde, ali mu je defanzivan pristup iz tog meča vratio kao "bumerang" već u narednoj utakmici protiv Napretka na svom terenu.

Kruševljani su priredili senzaciju u 25. kolu Superlige Srbije i iz Humske odneli sva tri boda, golom velikog zvezdaša Andrije Majdevca, zanimljivo, istog datuma kada su i pre dve godine ostali neporaženi na stadionu "parnog valjka" (0:0).

Ovim porazom izabranici Igora Duljaja prepustili su lidersku poziciju najljućem rivalu iz Ljutice Bogdana, ali to ne obeshrabruje prvotimce u crno-belim dresovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bibars Natcho (@bibars66)

Naročito se to odnosi na najiskusnijeg Birbasa Natha, jer Izraelac duboko veruje da će se šampionska titula posle šest sušnih sezona, konačno vratiti na stadion Partizana.

Vezista drugoplasiranog tima srpskog šampionata obratio se navijačima, zahtevajući podršku ekipi u trenucima kada im je najteže:

- Kada ljudi vide da radite nemoguće, učiniće sve da vas slome. Ali nećemo odustati. Mi smo Partizan - oglasio se Natho na društvenim mrežama, što je naišlo na niz pozitivnih komentara grobara i reči ohrabrenja.

Podsetimo, izabranici Igora Duljaja posle šokantnog poraza od "čarapana" ostali su na 60 bodova, dok je četa Vladana Milojevića pobedom na Čairu protiv Radničkog iz Niša, golovima Gelora Kange i Aleksandra Kataija, preuzela lidersku poziciju sa dva poena više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Slobodan

14.03.2024 11:39

Sto ranije, to bolje. Ne moze se izdrzati propadanje Partizana. Pozdrav