ANA BRNABIĆ OČITALA LEKCIJU OPOZICIJI: "Koliko ih je izveštaj ODIHR-a pogodio, pokazuje nivo argumenata kojima se služe"

Autor:

Vesti

01.03.2024

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brnabićeva je istakla da je važno fokusirati se na suštinu izveštaja i argumentovano razmatrati preporuke, umesto da se bavi površnim kritikama.

ANA BRNABIĆ OČITALA LEKCIJU OPOZICIJI: "Koliko ih je izveštaj ODIHR-a pogodio, pokazuje nivo argumenata kojima se služe"

Foto: Peđa Vučković

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, oštro je reagovala na objavu Stranke slobode i pravde na društvenoj mreži "X" u kojoj se insinuira da je izveštaj ODIHR-a za Srbiju problematičan zbog svoje dužine od 44 strane. Brnabićeva je izrazila nezadovoljstvo ovakvim pristupom i istakla da kvalitet izveštaja ne zavisi od broja strana, već od suštine i relevantnih informacija koje pruža.

U svom komentaru, Brnabićeva je naglasila apsurdnost procenjivanja kvaliteta izveštaja na osnovu broja strana. Postavila je retoričko pitanje da li bi preporuke ODIHR-a bile više cenjene ukoliko bi izveštaj bio duži, bez obzira na suštinu i argumentaciju koju sadrži. Ovakav pristup, kako je istakla, jasno pokazuje nedostatak ozbiljnosti i političke manipulacije.

 

 

Brnabićeva je istakla da je važno fokusirati se na suštinu izveštaja i argumentovano razmatrati preporuke, umesto da se bavi površnim kritikama. Njena reakcija naglašava važnost ozbiljnog pristupa političkim pitanjima i naglašava nedostatak argumentovane rasprave u političkom diskursu.


Ovaj incident dodatno ističe potrebu za ozbiljnim i argumentovanim političkim dijalozima, umesto površnih i neosnovanih insinuacija. Brnabićeva je svojim komentarom istakla važnost poštovanja suštine političkih pitanja i argumentovane debate.

Reakcija Ane Brnabić na insinuacije Stranke slobode i pravde jasno pokazuje njen stav o potrebi ozbiljnog političkog dijaloga i argumentovane rasprave o ključnim pitanjima. Naglašavajući suštinu izveštaja i kvalitet preporuka, Brnabićeva je istakla potrebu za političkom ozbiljnošću i argumentovanom debatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (27)

Loading
Tijana

01.03.2024 15:07

Ovi ljudi su zaista ludi i konstatuju da li je izvestaj u redu ili ne po tome koliko ima strana pa zaista smesna prica. Trazili ste izvestaj, dobili ste pa citajte.

Jaca

01.03.2024 15:13

Ana i uvek argumentovano očita bukvicu.

Peki

01.03.2024 15:20

Naša opozicija je smešna, ne znam da li u svetu postoji takva lakrdija od opozicije kao kod nas.

Irina

01.03.2024 15:21

Brnabićeva kao i uvek precizna i britka na jeziku.