"KADA TI JE MOTO - SMRT JE SIGURAN BIZNIS" Ana Brnabić o novim napadima na predsednika Vučića! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sebi daju za pravo da mere ko je prvi ustao, ko je među poslednjima, ko uopšte nije ustao, ko tapše, ko ne tapše, ko duže tapše, ko glasnije... , kaže ona.

"KADA TI JE MOTO - SMRT JE SIGURAN BIZNIS" Ana Brnabić o novim napadima na predsednika Vučića! (FOTO)

Foto: RTS/printscreen

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na optužbe Šolokaovih i Đilasovih medija protiv Srbije.

Đilasovi i Šolakovi lešinari - ponovo koriste nečiju smrt za svoju političku agendu. Kada ti je novinarski moto kao iz Maratonaca: "Sve može da propadne, da nestane, samo je smrt siguran posao". Navaljni mrtav? Hajde da vidimo kako možemo to da iskoristimo za napad na @avucic.

 

 

Sebi daju za pravo da mere ko je prvi ustao, ko je među poslednjima, ko uopšte nije ustao, ko tapše, ko ne tapše, ko duže tapše, ko glasnije... Nije tu važan više ni Navaljni, ni njegova supruga, važno je jedino optužiti - za nešto, nisu ni oni baš sigurni za šta - predsednika Srbije, odnosno Srbiju. Strahotno. Bolesno. Smrt kao biznis i politička agenda. Stidite se.

 

Predsednik Srbije boravi u Minhenu, gde učestvuje na 60. Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji.

"Čestitam svima u Srbiji praznik. Sretenje smo obeležili na dostojanstven način. Danas naporan dan u Minhenu, mnogo važnih susreta. Imali smo važne susrete sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj, mnogim političarima iz regiona, Evrope. Ovde je glavna vest smrt Alekseja Navaljnija".

"Mi smo peta zemlja po visini saradnje sa EBRD. Tu je kamata uvek najniža. EN možete da dobijete jeftinije novac. Nisam uspeo za lokalne puteve da dobijem novac. Uvek je dobro kad imate EBRD uključen, hoću da podignemo svako selo u Srbiji. Daj da vidimo prema Koporinu i Pokajnici jesmo li uradili ili nismo? Za to je potreban veliki novac, ja sa tražio danas da to dignemo na 200 miliona. Da ne pređemo javni dug koji je 52%. Znaju da Srbija sa lakoćom vraća svoj novac.

"Gledamo da dovedemo najmoćnije fabrike sveta".

"Dejvid Kameron me zvao zbog Kosova, 4 teme sa Britancima, otvoren, korektan razgovor, region, KiM, bilateralni odnosi. Razgovarali smo o ulaganju u obnovljive izvore energije. Ne znam šta ćemo da radimo za 4, 5 godina jer ćemo trošiti struje mnogo više. Gas će biti veliko, mnogo jače oruđe nego što je danas. Čuli ste da su rekli nemojte da izbacujete naftu. A gde ćemo da proizvedemo tri puta više struje? Ljudi ne pitaju jer struje ima dovoljno. Moramo da nabavimo dodatne izvore energije".

"Uvek očekujem da Nemačka bude oštrija prema nama nego prema Prištini. Nikada neće promeniti svoj stav. Čujem da je i Velika Britanija poslala oštro pismo zbog zabrane dinara, niko nije srećan zbog onoga što Priština radi. Sve je to teško za nas, pre svega za naš narod tamo".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading