DRAGANA MIRKOVIĆ PREKINULA KONCERT: Pevačica se OVIM rečima obratila SINU I ĆERKI!

Autor:

Zabava

16.02.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković se obratila deci na koncertu!

DRAGANA MIRKOVIĆ PREKINULA KONCERT: Pevačica se OVIM rečima obratila SINU I ĆERKI!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Dragana Mirković, poznata po svojoj privatnosti, odlučila je da na jednom od svojih koncerata posveti posebnu pažnju svojoj deci, sinu Marku i ćerki Manueli. Iako su retki trenuci kada se njena deca pojavljuju u javnosti, ovog puta su pristali da budu deo majčinog jubileja.

 

 


Tokom koncerta, Mirkovićeva je zastala da se obrati prisutnima, ističući koliko je zahvalna svojoj deci što su pristali da budu deo tog posebnog trenutka. "Hvala im što su pristali da budu deo mog jubileja, vi znate koliko oni ne vole da budu prisutni u javnosti, ali za majku sve", rekla je pevačica, pre nego što je zapevala pesmu "Jedini".

Ova gesta pevačice Dragane Mirković izazvala je pažnju javnosti, s obzirom na to da su retki trenuci kada se njeni sin i ćerka pojavljuju u medijima. Manuelina sklonost da se skriva od paparaca i Markov osmeh pokazali su koliko je ovaj događaj bio poseban za njihovu majku.

 

 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragana Mirković koncert u Areni

 


Dragana Mirković je pokazala svoju iskrenu zahvalnost i ljubav prema deci na ovoj javnoj sceni, ističući koliko joj znači njihova podrška i prisustvo, iako su inače izuzetno privatni kada je reč o medijskoj pažnji. Ovaj emotivan trenutak zasigurno će ostati upamćen kako među publikom, tako i među fanovima ove popularne pevačice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading