SIN DRAGANE MIRKOVIĆ POKAZAO ZVERINU: Evo čime raspolaže, sve devojke bi OVDE sele! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko raspametio javnost zbog šok fotke!

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ POKAZAO ZVERINU: Evo čime raspolaže, sve devojke bi OVDE sele! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/instagram

Porodica Bijelić je poznata po svojoj ljubavi prema luksuznim automobilima, a tu strast je nasledio i Marko Bijelić, sin muzičke zvezde Dragane Mirković i njenog supruga Tonija. Na društvenoj mreži Instagram, Marko se pohvalio najnovijim "ulovom" - Lamborgini Urusom, koji je 2022. godište i košta oko neverovatnih 230.000 evra. Ovaj luksuzni četvorotočkaš parkiran je ispred njihovog velelepnog dvorca u Beču, dodatno naglašavajući njihovu naklonost ka automobilima visoke vrednosti.

Republika

Foto: Instagram.com/marko.vnm

Marko Bjelić, sin Dragane Mirković, pokazao novi auto

Lamborgini Urus, luksuzni automobil koji je Marko ponosno pokazao na društvenim mrežama, predstavlja vrhunac automobilske elegancije i performansi. Sa cenom od oko 230.000 evra, ovaj automobil nije samo prevozno sredstvo, već i statusni simbol koji odražava visok ukus i stil porodice Bijelić.

Republika

Foto: Instagram.com/marko.vnm

Marko Bjelić, sin Dragane Mirković

Roditelji Dragana Mirković i Toni Bijelić očigledno podržavaju strast svoje dece prema luksuznim automobilima, što se vidi iz činjenice da su spremni da im poklone vozila visoke vrednosti. Naime, Marko nije jedini koji uživa u luksuznim četvorotočkašima, jer ni njegova sestra Manuela nije zaostala - za svoj 18. rođendan dobila je automobil vredan vrtoglavih 190.000 evra.

Podsećanja radi, Marko Bjelić nedavno je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju sa devojkom, te tako potvrdio svoj ljubavni status. Dragana, komentarišući spekulacije o interesovanju njenih koleginica za sina Marka, istakla je da ne prati takva dešavanja te da veruje da je njen sin pre svega kvalitetna osoba, te da je srećna što je okružen ljubavlju.

Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba - istakla je folk zvezda jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
DHL

25.01.2024 10:39

Ма, нек' покаже зверину у својим гаћама!!!