DRAGANA MIRKOVIĆ DOBILA SNAJKU: Šok vesti iz Beča, sin folk zvezde SVE objavio javno (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko napravio presedan!

DRAGANA MIRKOVIĆ DOBILA SNAJKU: Šok vesti iz Beča, sin folk zvezde SVE objavio javno (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković

Marko Bjelić, naslednik pevačice Dragane Mirković, izazvao je veliku pažnju javnosti otvaranjem naloga na društvenoj mreži Instagram. Na ovaj način, Marko je približio svoj privatni život fanovima, otkrivajući detalje o svojim interesovanjima i odnosima.

Jedna od zanimljivosti koju je Marko podelio sa svojim pratiocima jeste otkrivanje svog omiljenog hobija, ali i omiljene pesme svoje majke. Međutim, još jedna bitna informacija koju je Marko podelio putem Instagrama jeste fotografija na kojoj se drži za ruke sa devojkom, čime je potvrdio svoj ljubavni status.

- Imaš li devojku - glasilo je pitanje koje je Bjelić dobio, dok je on samo odgovorio pomenutom fotografijom uz emotikon koji naglašava da ne želi previše da priča o tome.

Republika

Foto: Instagram.com/marko.vnm

Sin Dragane Mirković priznao da ima devojku

Inače, pevačica Dragana Mirković, komentarišući spekulacije o interesovanju njenih koleginica za sina Marka, istakla je da ne prati takva dešavanja te da veruje da je njen sin pre svega kvalitetna osoba, te da je srećna što je okružen ljubavlju.

- Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba - istakla je folk zvezda jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading