DRAGANA MIRKOVIĆ SA SRPSKOM ZASTAVOM NA KONCERTU: Pevačica OVIM HITOM naježila sve, atmosfera do usijanja!

Autor:

Zabava

16.02.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković napravila spektakl za pamćenje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Večerašnji koncert u beogradskoj Štark areni bio je pravi spektakl za sve ljubitelje muzike. Folk zvezda Dragana Mirković nije razočarala svoje fanove, a oni su joj uzvratili svoju ljubav na veoma poseban način – dodavanjem srpske trobojke koju je pevačica sa oduševljenjem prihvatila i raširila tokom izvođenja jednog od svojih velikih hitova, numere „Plači zemljo“.


Dragana Mirković je izazvala divljenje svojih fanova i javnosti kada je najavila da će sav prihod od večerašnjeg koncerta i celokupne turneje donirati u humanitarne svrhe. Pevačica je dobila ikonu od humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“ kao priznanje za svoj nesebični gest. Ovo je samo još jedan dokaz koliko je Dragana posvećena pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Pored izuzetne energije koju je prenosila na publiku, Dragana Mirković je dodatno oduševila prisutne poljupcem srpske zastave koju su joj fanovi predali. Ovaj gest je naišao na veliki aplauz i ovacije, a pevačica je zastavu sačuvala kao uspomenu na ovaj poseban koncert.


Najnovije vesti i dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete pratiti na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Ostanite u toku sa najzanimljivijim videima sa snimanja i emisija putem našeg Fejsbuk profila i Instagram naloga.

Dragana Mirković je još jednom pokazala zašto je jedna od najvećih zvezda naše estrade, a njen koncert u Štark areni će zasigurno ostati urezan u sećanjima svih prisutnih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading