NOVA DRAMA NA ESTRADI: Milica Pavlović i Tea Tairović se otpratile sa društvenih mreža - usledilo HITNO OGLAŠAVANJE!

Autor:

Zabava

16.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović otkrila da li je u sukobu sa Milicom Pavlović!

NOVA DRAMA NA ESTRADI: Milica Pavlović i Tea Tairović se otpratile sa društvenih mreža - usledilo HITNO OGLAŠAVANJE!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Društvene mreže su nedavno bile uznemirene informacijom da se pevačice Milica Pavlović i Tea Tairović više ne prate na Instagramu. Međutim, Tea se oglasila ovim povodom i jasno stavila tačku na spekulacije, ističući da nikada nisu ni bile u međusobnom praćenju na ovoj društvenoj mreži. 

- Nismo se nikad ni pratile, iskreno da ti kažem, ali smo u sasvim korektnim odnosima. Poštujemo se, tj. ja nju jako poštujem i njen rad. Pratim sve što radi. Volim njene pesme. Nemam ništa ružno da kažem, naprotiv, sve lepo imam da kažem o njoj - istakla je Tairovićeva za "Pink M". 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tea Tairović

Ovime je razjasnila situaciju i demantovala glasine o eventualnom neprijateljstvu sa Milicom.

S druge strane, Tea je nedavno doživela pravo iznenađenje na jednom od svojih nastupa. Naime, mladić koji je istetovirao njen lik na grudima došao je na njen nastup, što je izazvalo oduševljenje kod pevačice. Ona je istakla svoju zahvalnost mladiću, naglasivši da je prezahvalna što je neko odlučio da istetovira njen lik na svoje telo.

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Tra Tairović nastup na Trgu Republike

Pevačica Tea Tairović je iznenadila mnoge svojim stajlingom koji je odabrala za nastup na Trgu Republike u novogodišnjoj noći. Njen izgled je bio predmet mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama, a fanovi su bili oduševljeni njenim hrabrim izborom odevne kombinacije.

Ovim događajima, Tea Tairović je privukla pažnju javnosti i pokazala da i dalje ima vernu publiku koja je prati i podržava u svakom njenom koraku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading