MILICA PAVLOVIĆ DOŠLA KOD ŽIKE DA NAĐE DEČKA: Prvo pojavljivanje pevačice nakon ILEGALE, evo zašto je pobegla (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Zabava

06.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojavljivanje naše pevačice nakon što je nestala sa javne scene!

Pevačica Milica Pavlović se povukla sa medijske scene, nakon što je krajem prošle godine održala prvi solistički koncert u beogradskoj Areni. Međutim, ona se večeras pojavila na proslavi 60. rođendana Žike Jakšića, te otkrila zbog čega je naprasno nestala.

- Nije bila ilegala... (smeh) Bila je ljubav upućena ka moru, talasima, suncu, i tako... Odmorila sam se, zaista, nisam očekivala medije sada, ali mi je drago da vas vidim - istakla je Pavlovićeva na početku razgovara za Republiku, te otkrila razlog zbog kojeg se nakon koncerta povukla sa medijske scene:

Republika

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

- Za 13 godina mukotrpnog rada, bez dana odmara... Eto, to je bio razlog! Otišla sam sama na odmor, zato što najbolje tako mogu da porazgovaram sama sa sobom, da čujem svoje misli i da uživam. Da sam krenula sa bilo kim, imam toliko pametne i zanimljive prijatelje, morala bih da pričam sa njima, ali ovako sam se malo iskulirala i baš mi je prijalo.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

- Biti sam na moru je fenomenalno! Upoznala sam neke naše ljude koji su tamo boravili. Niko mi nije dolazio, sama sam ostala na Maldivima... Kao da sam prošla kroz neku raspalu veridbu - smeje se Milica, te ističe da nakon koncerta nije završila "u plusu", kada je zarada u pitanju:

- Nema plusa, ali plus je u srcu! I to je najbitnije, džaba vam ovako "plus", ako u srcu nije milo. Tako da, zaradićemo parice! Bliži se Dan zaljubljenih, ja ću ga provesti sa drugaricama. Možda sad nađem nekog slobodnog frajera!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading