POJAVILI SE NOVI DEČACI-UBICE! Uhapšena dvojica ŠKOLARACA zbog smrti tinejdžera (16): Pobegli na biciklama, nosili MASKE

Autor:

Svet

16.02.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako formalna identifikacija još nije obavljena, porodici tinejdžera je saopštena tragična vest.

POJAVILI SE NOVI DEČACI-UBICE! Uhapšena dvojica ŠKOLARACA zbog smrti tinejdžera (16): Pobegli na biciklama, nosili MASKE

Foto: Tanjug/AP

Policija

U parku Ronsli u Bristolu dogodio se tragičan događaj koji je potresao celu zajednicu.

Dva đaka uhapšena su pod sumnjom za ubistvo nakon što je 16-godišnjak nastradao u sredu oko 18 časova. Prema izveštajima, tinejdžera su napale dve osobe koje su nosile maske, koje su potom pobegle na biciklima.

Uprkos naporima lekara, dečak je preminuo na licu mesta, ostavljajući porodicu u neverici i tuzi.


Hapšenje osumnjičenih

Dvojica petnaestogodišnjaka uhapšena su u četvrtak i ostali su u policijskom pritvoru. Komandant policije Ejvona i Somerseta u Bristolu, pomoćnik Mark Runakres, istakao je angažovanje tima koji istražuje ovaj užasan incident, te dodao da će osumnjičeni biti saslušani u policiji.

Podrška porodici

Iako formalna identifikacija još nije obavljena, porodici tinejdžera je saopštena tragična vest. Uzimajući u obzir teškoću sa kojom se porodica suočava, dodeljeni su im specijalizovani oficiri za vezu sa porodicom, koji će im pružiti podršku i obaveštavati ih o istrazi.

Ovaj događaj ostavlja dubok trag u zajednici i podseća nas na važnost podrške i solidarnosti u teškim vremenima. Nadležne institucije nastavljaju sa istragom, a stanovnici Brsitolu i dalje pokušavaju da shvate šta se tačno desilo u parku Ronsli tog kobnog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading