HOROR U KANTABRIJI! Silvia pronađena IZBODENA u gepeku: Uhapšeni dečaci iz Rusije koje je usvojila - njihov potez ŠOKIRAO policiju!

Autor:

Svet

09.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica dečaka, poreklom iz Rusije, uhapšena su u Španiji pod sumnjom da su brutalno ubili ženu koja ih je usvojila.

HOROR U KANTABRIJI! Silvia pronađena IZBODENA u gepeku: Uhapšeni dečaci iz Rusije koje je usvojila - njihov potez ŠOKIRAO policiju!

Foto: shutterstock

Tragični događaj odigrao se u španskoj regiji Kantabrija, gde je 48-godišnja Silvia Lopez pronađena mrtva, izbodena i vezana u gepeku automobila.

Silvia je pronađena mrtva u Kantabriji pre nego što je civilna garda uhapsila njena dva usvojena sina. Istražitelji su izjavili da su došli do nepovređenih dečaka (13 i 16) nakon što su pozvali baku.

Španska policija tretira ovaj slučaj kao ubistvo, navodeći da su dečaci pokušali da prikriju zločin jer su navodili istražitelje da poveruju kako su kidnapovani.

Preliminarna istraga pokazuje da je šesnaestogodišnjak oštrim predmetom udario svoju majku u vrat, a da je par potom pobegao i pretvarao se da je kidnapovan.

Prema preliminarnoj istrazi, tinejdžer je, navodno, koristeći oštar predmet, napao svoju usvojiteljku u vrat. Nakon zločina, dvojica mladića su pokušala pobeći, pretvarajući se da su žrtve otmice.

13-godišnji dečak premlad  da krivično odgovora

Prema španskim zakonima, 13-godišnjak ne može biti optužen za zločin, te će biti predat socijalnim službama, gde će ga nadzirati stručni tim psihologa i zdravstvenih radnika.

Istraga je trajala čitavu noć, a lokalna policija i civilna garda postavile su blokade na putevima kako bi locirali dečake. Suprug gospođe Lopez, koji je radio van grada tokom noći, isključen je iz sumnji u učešće u ovom jezivom događaju.

Dečaci su na kraju pronađeni u parku Kotolino, skrivenom u brdovitom području. Navodno, jedan od njih je pokušao pobeći, dok je drugi priveden od strane Civilne garde.

Prema informacijama lokalnih medija, dečaci, do sada, nisu priznali krivicu.

Portparol regionalne vlade izjavio je da se stariji brat smatra osumnjičenim za ubistvo gospođe Lopez. Španski mediji prenose, da je Lopez dečake navodno usvojila iz Rusije, prenosi Telegraf.

Dalja istraga će nastaviti da otkriva motive ovog brutalnog zločina koji je potresao Španiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading