STRAVIČAN ZLOČIN! Majka uhapšena zbog ubistva Mije: Kćerkicu zadavila, pa je danima vozila u automobilu!

Autor:

Svet

09.02.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubrzo posle dojave u četvrtak uveče o napadu na dete, policija u Los Anđelesu je pronašla beživotno telo devojčice u automobilu.

STRAVIČAN ZLOČIN! Majka uhapšena zbog ubistva Mije: Kćerkicu zadavila, pa je danima vozila u automobilu!

Foto: Gofundme.com

Prošle nedelje, Marija Avalos (38) uhapšena je pod sumnjom da je izvršila gnusno ubistvo svoje četvorogodišnje ćerkice Mije u Los Anđelesu.

Prema informacijama dostupnim policiji, Avalos je navodno zadavila svoju malenu devojčicu, a zatim se danima vozila sa njenim beživotnim telom u kolima. Ova strašna tragedija otkrivena je u četvrtak uveče, nakon što su lokalne vlasti primile dojavu o napadu na dete.

Iako je devojčica hitno prevezena u bolnicu, medicinski pokušaji da je spasu bili su uzaludni, te je Mia Avalos proglašena mrtvom. Policija je brzo reagovala, hapseći na licu mesta majku Mariju Avalos (38) zbog sumnje da je počinila ovaj gnusni zločin.

Majka i ćerka bile su jedine osobe u vozilu, a istražitelji sada detaljno proučavaju ovu tragičnu smrt kao slučaj ubistva. Obdukcija je potvrdila da je devojčica preminula usled davljenja i udarca, a neki svedoci tvrde da je majka vozila telo ćerke u kolima tokom niza dana.

U intervjuu za ABC 7, otac nesrećne Mie izrazio je svoju tugu i neobjašnjivo čuđenje događajima koji su doveli do ovog strašnog čina. Otac je istakao da je pokušavao da stupi u kontakt sa svojom bivšom devojkom tokom poslednjih nekoliko dana, ali bez uspeha.

Prema njegovim rečima, majka je prolazila kroz teške privatne probleme.

- Rekla mi je da joj je potreban prostor, da prolazi kroz svašta - naglasio je otac.

Policija nastavlja s detaljnom istragom kako bi otkrila motive koji su doveli do ovog užasnog čina i razloge zašto je majka kćerkicu lišila života, prenosi Telegraf.

Ova tragična priča baca svetlo na ozbiljne izazove i probleme s kojima se pojedinci suočavaju u svojim privatnim životima, istovremeno podstičući zajednicu na razmišljanje o podršci i prevenciji sličnih tragedija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading