ĆERKA IM SE RASPADALA NA SOFI 12 GODINA I POJELI JE CRVI, A ONI SE OVAKO BRANE: Voleli smo je najviše na svetu, možda smo bili nemarni

Autor:

Svet

08.02.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi za ubistvo ćerke

ĆERKA IM SE RASPADALA NA SOFI 12 GODINA I POJELI JE CRVI, A ONI SE OVAKO BRANE: Voleli smo je najviše na svetu, možda smo bili nemarni

Foto: shutterstock


Roditelji Šila i Klej Flečer iz Luizijane našli su se na sudu optuženi za ubistvo svoje 36-godišnje ćerke Lejsi, koja je pronađena mrtva na njihovoj sofi u januaru 2022. godine. Advokat Stiven Mur izjavio je da roditelji nisu imali nameru da povrede svoju ćerku, ističući da su je voleli do smrti. Međutim, detalji koji su izašli na videlo izazivaju zaprepašćenje i tugu.

Užasni uslovi u kojima je pronađena Lejsi

Lejsi Flečer pronađena je mrtva u svojoj kući, u veoma lošem stanju. Bila je prekrivena crvima, sa dekubitnim ranama, a advokat je naveo da je ležala na istom mestu 12 godina i imala manje od 45 kilograma. Ovi šokantni detalji bude dodatnu radoznalost i tugu kod javnosti.

Stanje Lejsi Flečer

Lejsi je patila od Sindroma zaključanog čoveka, neurološkog poremećaja koji je doveo do toga da ostane potpuno svesna, ali nesposobna da pomera bilo koji deo svog tela. Takođe, imala je socijalnu anksioznost i Aspergerov sindrom, što je dodatno komplikovalo njeno stanje.

Iskreno kajanje roditelja

Advokat je istakao da su roditelji izrazili iskreno kajanje i tvrdili da su "živeli za ćerku". Tvrdili su da su joj obezbeđivali obroke i pomoć u obavljanju osnovnih potreba, dok su istovremeno tvrdili da ona nije želela da napušta dnevnu sobu.

Stav tužilaca i odbrana roditelja

Tužioci traže maksimalnu kaznu od 40 godina za roditelje, dok je advokat istakao da Flečeri "nisu kriminalci" i da nikada nisu bili opasnost za malu zajednicu. On je naglasio da su roditelji preuzeli odgovornost za situaciju u kojoj se nalaze.

Presuda zakazana za 20. mart

Ročište za izricanje presude zakazano je za 20. mart, a javnost sa nestrpljenjem očekuje ishod ovog tragičnog slučaja.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Bravo

08.02.2024 22:59

Izgleda da je ovde država zatajila jer prstom nije mala da tako bolesnu osobu preuzme u svoju nadležnost i daju roditeljima slobodu života. Ovako su roditelji već bili osuđeni na nenormalan život i sada nakon svega još i da im se sudi. Njihova ćerka je psihički bila bolesna a roditelji su dali sve od sebe da je neguju takvu bolesnu i psihički i fizički. Ako ih osude onda je država nepravedna do kraja. Nadam se da ih neće osuditi na zatvor jer su oni dugo već u kućnom zatvoru.