SLEDILI SU SE OD STRAHA: Policajci ugledali bebu na podu kuće, pa razvalili vrata da je spasu! Usledilo je SUROVO OTREŽNJENJE

Autor:

Svet

06.02.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena u kraju u kojem se nikad ne dešava ništa slično

SLEDILI SU SE OD STRAHA: Policajci ugledali bebu na podu kuće, pa razvalili vrata da je spasu! Usledilo je SUROVO OTREŽNJENJE

Foto: Shuttestock

Britanka Ava Prajor pravo niotkuda, zbog nesmotrene reakcije svoje majke, morala je da plaća nova ulazna vrata, staklo ali i vrata sobe.

Avi je majka nabila neočekivani trošak u životu jer se zabrinula za nju, pošto ju je satima zvala na telefon a ona se nije javljala.

Kako joj se Ava uvek javljala, majka je pozvala policiju. Umetnica koja se bavi izradom veoma realističnih lutki, bila je u gradu i nije ni bila svesna da su pred vratima njene kuće u Malvernu, Vorsesteršajer - policajci.

Majka ih je alarmirala kako bi proverili da joj se nešto loše nije dogodilo, a oni su kroz prozor ugledali lutku na podu koja ih je jako podsećala na bebu.

Ne znajući da Ava nije majka i uplašivši se zbog prizora, oni su odmah provalili u njenu kuću, prenosi Sky news.

Zbog toga što je Ava lutki navukla skafander i stavila je na pod ugasivši svetlo, policajci nisu odmah videli da je reč o igrački.

Sablažnjeni ali i postiđeni zbog svoje reakcije usled realističnog prizora, policajci su kontaktirali Avu.

"Nije mi bilo nimalo smešno kad sam čula šta se dogodilo. Morala sam da zamenim vrata i staklo i da popravim prednja vrata. Zalepila sam na vrata kuće natpis: 'Ovde su realistične lutke. U kući nema ostavljenih beba. Molim da ne paničarite niti uništavate vrata ili prozore. Hvala'", rekla je Ava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading