JOŠ JEDAN UČENIK HTEO DA NAPRAVI MASAKR I UPUCA DRUGARE! Celu školu zaključali - policija HITNO intervenisala!

Autor:

Hronika

06.02.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz policije se još čeka obaveštenje o ovom događaju

JOŠ JEDAN UČENIK HTEO DA NAPRAVI MASAKR I UPUCA DRUGARE! Celu školu zaključali - policija HITNO intervenisala!

Foto: Shutterstock

Jedan učenik Srednje strukovne škole u Ljubuškom pretio je da će sve pobiti, zbog čega je morala da interveniše policija.

Kako piše hercegovina.info, nakon ovih pretnji škola se zaključava, a intervenisala je i policija. Iz škole se poručili da se nadaju da će institucije raditi svoj posao.

- Institucije rade svoj posao, sve je prijavljeno, možete kontaktirati institucije, tako da ja ne bih izlazila s tim u medije - kazala je u kratkom telefonskom razgovoru direktorka Srednje strukovne škole u Ljubuškom Mila Primorac.

Iz policije se još čeka obaveštenje o ovom događaju, dok nadležno tužilaštvo nema službena saznanja. Prema informacijama portala hercegovina.info, učenik je prvi razred, smer kuvar, a već je ranije bio u fazi isključenja.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading