KOSTA POSTAVIO OVA PITANJA I ŠOKIRAO SVE! Dečak monstrum brine o svojoj popularnosti - zanima ga ŠTA PIŠU!

Autor:

Hronika

06.02.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozni dečak-ubica svojim pitanjima zaprepastio osoblje na Klinici.

KOSTA POSTAVIO OVA PITANJA I ŠOKIRAO SVE! Dečak monstrum brine o svojoj popularnosti - zanima ga ŠTA PIŠU!

Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Masovni ubica Kosta Kecmanović koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije nastavlja da šokira osoblje na Klinici svojim bizarnim pitanjima. 

Dečak-ubica je od dana pokolja koji je izvršio u školi "Vladislav Ribnikar" smešten na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde ga veštači lekarski tim. Sve vreme se nalazi pod budnim okom policije i bezbedonosnih službi. 

- Bili smo šokirani da jedan dečak može tako da razmišlja. Postavio je tri pitanja koja su nas pomalo bacila u rebus. Kostu konstantno zanima kako regauju njegovi "fanovi", da li im raste broj. Takođe, zanima ga da li mediji pišu o njemu. Kao i sadržaj, da li iznose tačne informacije o njemu. Kao da mu je jedino bitno kakva je njegova medijska slika. Ne pokazuje kajanje, niti razmišlja o nastradaloj deci - kaže izvor za Republiku. 

Naime, Kosta Kecmanović za sada ne pokazuje nikakvo kajanje i nikakvo preispitivanje sebe nakon zločina koji je celu Srbiju zaprepastio. Samo je skoncentrisan na sebe, zanima ga da li broj njegovih "fanova" raste, takođe se zanima kakva je njegova medijska slika. interesuje ga šta medijski portali prenose o njemu.

Foto: privatna arhiva,printscreen

Kosta Kecmanović

"Njegov imidž mu je najbitniji!" 

- On dosta brine o svojoj popularnosti. Njegov imidž mu je najbitniji. Kako on vidi sebe, tako želi i da ga svet percepira. To je jako zabrinjavajuće ponašanje deteta koje ima samo 14 godina - dodaje izvor. 

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Her Žika

06.02.2024 10:02

Jel mu došo krsteni frizer i napravio novu frizuru, zna li se sta!?

Odgovori 18 4
Srbin

06.02.2024 10:39

A vidi ova dva teletabisa, levo i desno od maloga, zbunjeni i šokirani!

Ja

06.02.2024 10:56

Jao doktori... Jako mi vas je žao šta ste stalno šokirani, ali i sljepac bi vidio kako vas dječak mota oko malog prsta...

Odgovori 19 4
Tanja

06.02.2024 10:58

Narcisi ,bezobzirni i najmlađi masovni ubica na svetu i njegovi roditelji. Njih ne zanima što nam je decu poubijao oružjem od kuće donetim u školi na času, što naše dece i čika Dragana nema zauvek. Oni samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 20 15