MILJANA KECMANOVIĆ POBESNELA! Jednu stvar ne može da prihvati iako je sud doneo odluku - HOĆU DA VIDIM KOSTU!

Autor:

Hronika

05.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka malog monstruma besni zbog odluke suda.

MILJANA KECMANOVIĆ POBESNELA! Jednu stvar ne može da prihvati iako je sud doneo odluku - HOĆU DA VIDIM KOSTU!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Majka maloletnog dželata Koste Kecmanovića Miljana Kecmanović, koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije ne prestaje da šokira javnost.

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je odluku i Miljani Kecmanović, majci osumnjičenog dečaka ubice Koste Kecmanovića (14), produžilo meru zabrane sastanjanja i komuniciranja sa sinom, saznaje Republika. 

Ova odluka donesena je na nedavnoj sednici, a sledeća je zakazana za 1. mart.

Foto: Facebook, NEmanja Pancic, Nikola Mutić

Miljana Kecmanović

- Majka masovnog ubice, Miljana Kecmanović je pobesnela zbog odluke suda. Ne smiruje se. Ogorčena je i spremna da uradi šta god je potrebno kako bi ponovo došla do svog sina - kaže nezvanično izvor Republike.

Umesto da prihvati odluku suda Miljana Kecmanović nastavlja da besni. Po svaku cenu želi da vidi svog sina. Spremna je da uradi sve kako bi mogla da dođe do svog Koste.

"Ne mogu to da mi rade! Ja sam mu majka!" 

- Ne mogu to da mi rade! Ja sam mu majka! Hoću da vidim svoje dete bez obzira na okolnosti - besnela je Miljana Kecmanović navodi izvor. 

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Tanja

05.02.2024 20:54

Najmlađi masovni ubica na svetu je poubijao našu decu,....šta hoće majka najmlađeg masovnog ubice na svetu, da poseti grobove naše dece,da sprema pomene sa nama?

Odgovori 49 39
bbb

06.02.2024 13:04

@Tanja - Je l ubio tvoje dete, koje si rodila?

Odgovori 10 33
Sta ako jeste

06.02.2024 17:35

@bbb - A sta ako jeste??? Stidite se i budite zahvalni sto vase dete nije

Odgovori 19 5
bbb

06.02.2024 13:45

@Tanja - Malo si naporna sa tim "našu decu". Ako su tvoja deca živa i zdrava, zahvali Bogu na tome i ne prizivaj nesreću. Čuj našu decu...ajde više sa tim.

Odgovori 19 30