MAJKA MONSTRUM IZGLADNJIVALA SINA (14) DO SMRTI! Dečak skončao u najstrašnijim MUKAMA: Kad je umro imao samo 15 kg, živeli u stanu s bubašvabama!

Autor:

Svet

16.02.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Floride ne mogu da dođu sebi od šoka zbog užasavajućeg slučaja zanemarivanja i ubistva, nakon što je policija pronašla telo četrnaestogodišnjeg dečaka u kući Talije Nelson (43), koja je sada optužena za ovu stravičnu tragediju.

MAJKA MONSTRUM IZGLADNJIVALA SINA (14) DO SMRTI! Dečak skončao u najstrašnijim MUKAMA: Kad je umro imao samo 15 kg, živeli u stanu s bubašvabama!

Foto: Tanjug/AP

Prema informacijama dobijenim od istražnih organa, dečakov život okončan je u trenutku kada je težio svega 15 kilograma.

Detalji koje je policija otkrila tokom istrage otkrivaju užase navodnog zanemarivanja i zlostavljanja nesrećnog dečaka. Tokom razgovora u policiji, Talija Nelson pokušala je opravdati šokantno stanje u kojem je pronađen njen sin, navodeći retku bolest kao jedno od izgovora.

Međutim, kako su istražitelji otkrili, majka je priznala da nije tražila pomoć lekara i svesno zanemarivala svoje dete. Kada je policija primila poziv 1. januara 2024. godine o osobi bez svesti u njenoj kući, intervenisali su i zatekli potresnu scenu.

Sin Talije Nelson nije pokazivao znakove života, a na njegovom telu bili su vidljivi tragovi ekstremne neuhranjenosti i čirevi. Pretresom kuće, policija je otkrila da su majka i sin živeli u nehumanim uslovima - bez nameštaja, s bubašvabama po zidovima i nepodnošljivim smradom mokraće.

Na telu dečaka su uočene povrede koje ukazuju na dugotrajno fizičko zlostavljanje. Obdukcija je potvrdila da su zanemarivanje, neuhranjenost i povrede bile uzroci tragičnog kraja ovog mladog života, prenosi Telegraf.

Ovaj potresan događaj baca svetlo na hitnost potrebe za zaštitom najranjivijih članova naše zajednice i ukazuje na neophodnost odgovornosti roditelja. Sudski postupak će odlučiti o sudbini Talije Nelson, ali tragedija ovog dečaka će ostati duboko urezana u sećanje svih koji su svedoci ovog jezivog zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading