TRAGEDIJA U VRTIĆU: Devojčica se igrala u dvorištu i onda se desila nezapamćena tragedija!

Autor:

Svet

16.02.2024

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji su izdali zajedničko saopštenje u kojem ističu da se veruje da je reč o nesrećnom slučaju.

TRAGEDIJA U VRTIĆU: Devojčica se igrala u dvorištu i onda se desila nezapamćena tragedija!

Foto: Shutterstock

U nemačkom gradu Limburgerhofu dogodila se strašna tragedija u vrtiću "Dečja kuća", gde je četvorogodišnja devojčica izgubila život. Iako su prve informacije ukazivale na to da se dete slučajno zadavilo tokom igre, zvanični izveštaj o uzroku smrti još uvek nije objavljen.

Istražitelji su izdali zajedničko saopštenje u kojem ističu da se veruje da je reč o nesrećnom slučaju, ali detalji koji bi razjasnili kako se tragedija tačno dogodila još uvek nisu javno dostupni.

Na ulazu u vrtić, sveće i buketi cveća svedoče o tužnoj sudbini devojčice, dok se istražuje da li su vaspitači možda načinili propust.

- Prema prvim nalazima istrage veruje se da je u pitanju nesrećan slučaj - stoji u zajedničkom saopštenju dve institucije.

Posebno je istaknuto da u dvorištu vrtića postoje sprave koje se smatraju opasnim za malu decu, što dodatno budi sumnju u ulogu vaspitača u ovom tragičnom događaju. Nepoznato je gde su tačno bili vaspitači u trenutku kada se dogodila nesreća, a rad vrtića je obustavljen nakon ovog događaja.


I dok se istražitelji trude da rasvetle ovu tužnu misteriju, zajednica u Limburgerhofu ostaje u šoku i tuzi zbog gubitka male devojčice. Njena smrt ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, dok se nadležne institucije trude da pruže podršku porodici i zajednici koja je pogođena ovom tragedijom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading