"STEFANOVIĆ IMA IMAGINARNOG PRIJATELJA KOJI SPROVODI ISTRAGU" Premijerka Brnabić o sumanutoj izjavi Đilasovog poslušnika

Autor:

Vesti

29.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekla je da bi, ako dete priča o svom izmišljenom prijatelju, trebalo postavljati pitanja kako bismo saznali više o njihovim interesovanjima.

"STEFANOVIĆ IMA IMAGINARNOG PRIJATELJA KOJI SPROVODI ISTRAGU" Premijerka Brnabić o sumanutoj izjavi Đilasovog poslušnika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oštro je reagovala na izjavu zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića o navodnoj međunarodnoj istrazi o izborima u Srbiji, nazivajući njegovog prijatelja imaginarnim.

- Postojanje imaginarnog prijatelja može se smatrati normalnim u detinjstvu, ali Stefanović je odrastao čovek - istakla je Brnabić.

Dodala je da bi, ako dete priča o svom izmišljenom prijatelju, trebalo postavljati pitanja kako bismo saznali više o njihovim interesovanjima.

- Nije retkost da deca stvaraju izmišljene prijatelje ili saputnike, nekoga sa kim mogu da razgovaraju, komuniciraju i igraju se sa njima - napisala je Brnabić i dodala da ovi kobajagi prijatelji mogu da budu u obliku nevidljivog prijatelja, životinje ili igračke.

 

 

Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde, stao je iza tvrdnje da je međunarodna istraga o izborima u Srbiji već u toku. On je istakao da su razgovori predstavnika koalicije SPN u Parizu bili sadržajni i dobri, te da se međunarodna istraga odvija kroz OEBS i Savet Evrope. Stefanović je naglasio da, prema njegovom mišljenju, posle izveštaja ODIHR ne postoji nikakav izgovor za nesprovođenje istrage, već je pitanje samo u kom obliku će ona biti sprovedena.

Ova reakcija predsednice Vlade i izjava zamenika predsednika Stranke slobode i pravde samo su dodatno zaoštrile tenzije u vezi sa izborima u Srbiji. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će doista biti pokrenuta međunarodna istraga, kako tvrdi Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (28)

Loading
Mima

29.02.2024 19:09

Borkoni njegov imaginarni prijatelj je preterao.

Maki

29.02.2024 19:11

Borko Stefanović pod hitno da ide na ispitivanje jer očito ima veliki problem .

Maki

29.02.2024 19:13

Vreme je da se opozicija pomiri sa tim da su izgubile izbore .

Maki

29.02.2024 19:16

Stefanović i njegov prijatelj nikako da se pomire da ih narod neće .