HALAND JE DAVAO GOLOVE SVIMA - OSIM ZVEZDI! GRANITNA ODBRANA: Crveno-beli u rangu sa REALOM i Interom!

Autor:

Sport

29.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je odbrana Reala i Intera ponovila taj uspeh.

HALAND JE DAVAO GOLOVE SVIMA - OSIM ZVEZDI! GRANITNA ODBRANA: Crveno-beli u rangu sa REALOM i Interom!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Dragović i Erling Haland

Protekle nedelje svoju dominaciju je još jednom pokazao Erling Haland. Fudbaleri Mančester sitija sastali su se sa Lutonom, u okviru osmine finala FA Kupa i slavili su rezultatom 6:2, ali će utakmica ostati upamćena po jednoj od najboljih individualnih partija u istoriji fudbala, a za to je zaslužan upravo Norvežanin.

Napadač "građana" je postigao čak pet golova, a za to mu je bilo dovoljno samo 58 minuta igre!

Dobio je ocenu 10 za svoj performans, što dovoljno govori koliko je neverovatno bilo dostignuće. Ne može mnogo timova da se pohvali da je prošlo "lepo" pri susretu sa Halandom, ali jedan od takva tri je - Crvena zvezda.

Norvežanin je u dresu Sitija igrao protiv 32 kluba, a samo Real Madridu, Interu i Crvenoj zvezdi nije uspevao da da gol!

Crveno-beli su se ove sezone sastali sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona, a u prvom kolu, koje zvezdaši nikada neće zaboraviti, su vodili na poluvremenu golom Osmana Bukarija. Međutim, do kraja meča domaći sastav je uspeo da preokrene na 3:1 pogocima Huliana Alvareza i Rodrija. Erling Haland je na terenu bio čitavih 90 minuta, ali ga je odbrana crveno-belih apsolutno "zaključala". Pamte navijači Zvezde koliko su svi bili skeptični kada je Naser Điga gotovo debitovao u tadašnjem sastavu Baraka Bahara, baš na Etihadu, ali je, uz veliku pomoć Aleksandra Dragovića, toliko dobro čuvao norvešku gol-mašinu da ovaj skoro nije ni ušao u šansu.

U revanš meču Haland nije igrao, ali to ne umanjuje uspeh Zvezdine odbrane koja je uspela da u sred Mančestera "zaključa" vrsnog golgetera Sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading