TEŽAK HENDIKEP ZA PARTIZAN! Obradović NE RAČUNA NA JEDNOG OD NAJBOLJIH protiv Efesa u Evroligi!

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda je bila jača o želje.

TEŽAK HENDIKEP ZA PARTIZAN! Obradović NE RAČUNA NA JEDNOG OD NAJBOLJIH protiv Efesa u Evroligi!

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana Džejms Naneli

Večeras od 20.30 na Sport Klubu 1 počinje dugoočekivana utakmica između Partizana i Anadolu Efesa. Očekuje se da će obe ekipe biti oslabljene, s obzirom da će i gosti iz Istanbula verovatno ući u duel bez dvojice važnih igrača, mada ova informacija još uvek nije potvrđena. Ono što je sigurno jeste da trener Željko Obradović neće moći da računa na Džejmsa Nanelija zbog povrede, kao ni na Balšu Koprivicu, dok je Tristan Vukčević van takmičarskog pogona. Ipak, u tim se vraća Uroš Trifunović.

Povrede su uvek veliki izazov za svaki tim, a crno-beli su suočeni sa ovim problemom pred važan susret. Nedostatak Nanelija, Koprivice i Vukčevića predstavljaće veliki izazov za ekipu, ali istovremeno pruža priliku drugim igračima da pokažu svoje kvalitete i preuzmu odgovornost na terenu.

S obzirom na odsustvo ključnih igrača, trener Partizana će morati da prilagodi taktiku i strategiju za večerašnji meč. Obradović je poznat po svojoj taktičkoj veštini i sposobnosti da izvuče maksimum iz ekipe, pa će biti zanimljivo videti kako će se nositi sa izazovima koje donosi ovo osipanje sastava.

Jedna svetla tačka za Partizan je povratak Uroša Trifunovića u tim. Njegovo priključivanje timu može biti od velike koristi u ovom ključnom meču, posebno s obzirom na nedostatak nekoliko ključnih igrača.

I pored teškoća sa povredama, Partizan će sigurno učiniti sve što je u njihovoj moći da pruže jak otpor Efesu i ostvare pozitivan rezultat. Navijači će sigurno biti uz svoj tim, pružajući podršku u ovoj važnoj utakmici.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading