STANKOVIĆ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O EMOTIVNOM SLOMU KOJI JE DOŽIVEO U ZVEZDI! Evo ZAŠTO je otišao i sa čime se BORIO!

Autor:

Sport

20.02.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja sam dva dana ležao sa 40 temperaturom"

STANKOVIĆ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O EMOTIVNOM SLOMU KOJI JE DOŽIVEO U ZVEZDI! Evo ZAŠTO je otišao i sa čime se BORIO!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Crvena zvezda

Nekadašnji igrač, a sadašnji trener Dejan Stanković, koji trenutno vodi ekipu Ferencvaroša, nedavno je bio gost emisije "(Ne)uspeh prvaka", gde je izneo svoja sećanja na period proveden u Crvenoj zvezdi. Stanković je istakao značaj i veličinu Crvene zvezde, ističući da je za njega onda bila onolika koliko je on maštao pre nego što je postao njen deo.

Ne treba meni niko da objašnjava šta je Zvezda i kolika je Zvezda. Vladimir Cvetković je imao jednu lepu rečenicu, kad hoće da ti opiše kolika je Zvezda. On ti kaže jednostavno: 'Zvezda je onolika koliko si o njoj maštao pre nego što si došao u nju!'. E tolika je Zvezda! - počeo je Stanković.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Navikli na čuda


Stanković je istakao da su u Crvenoj zvezdi navikli da ostvaruju i nerealne stvari te da je osvajanje titule prvaka Evrope, iako delovalo nerealno, ipak postalo stvarnost. 

- Mi smo u Zvezdi navikli da nekad napravimo i nerealne stvari. Je li bilo realno da Zvezda osvoji titulu prvaka Evrope? Da i ne! Ja sada kad pričam o Siniši, Jugi, Biniću, Pančevu, Savićeviću, Belodediću, Najdovskom i svim tim legendama mi bismo se svi složili – da, mogu! Ali bilo je tu i drugih ekipa koje su bile dosta jake i uspelo se. Znači mi smo navikli da u Zvezdi pravimo neka čuda, nešto što možda i nije realno - dodao je bivši trener crveno-belih.

Emotivni slom

Stanković je takođe podelio svoje emotivno iskustvo napuštanja Crvene zvezde, istakavši da je prvo navijač, pa tek onda trener tog kluba.

- Jednostavno doživiš jedan emotivni slom, jer ja sam prvo navijač Zvezde, pa sam trener, pa sam dete Zvezde, pa sam kapiten Zvezde, pa sam… Sve Zvezde! Znači ja nisam mogao da se popnem u tunel. Tu za mene staje moj rad u Crvenoj Zvezdi. Neko će da kaže: Pobegao si! Samo me interesuje od čega sam pobegao?! Od čega da bežim? Iz mog grada da bežim? Iz moje Crvene Zvezde da bežim? Ljudi, slomi te! Slomi te! Ja nisam mogao da se popnem… Ja sam dva dana ležao sa 40 temperaturom, ja nisam mogao da ustanem iz kreveta - rekao je Stanković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading