SLOBA DAO 70.000 EVRA ZA SVADBU I ROĐENDAN SINA! DOBRO ODREŠIO KESU, ovo su svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radilo se, pa se zaradilo!

SLOBA DAO 70.000 EVRA ZA SVADBU I ROĐENDAN SINA! DOBRO ODREŠIO KESU, ovo su svi detalji! (FOTO)

Foto: Ata images

Sloba i Jelena

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena odlučili su da proslave rođendan sinu Damjanu i istog dana naprave veliko svadbeno veselje, koje nisu pre dve godine, kada su se venčali pred bogom. Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za ovu priliku odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.

Foto: Nemanja Dedović

 

Naime, prema dobro obaveštenom izvoru, Jelena je bila ta koja se pitala za sve, a Sloba je, poput dobrog i pažljivog muža, ispunio svaku supruginu želju.

- Kao i svaka žena, Jelena se više bavila izborom sale gde će da upriliče njima najbitniju svečanost, pa je izbor pao na svečanu salu na Adi Huji, gde se takođe nalazi njihov restoran. Jelena je izabrala dve dekoracije jer je, osim svadbe, i rođendan njihovog sina Damjana, koji će imati poseban kutak, kao i tortu. Pored toga, Jelena je birala haljinu za sebe, ali se bavila i Slobinim odelom jer on zbog nastupa nije imao vremena da se posveti tome. U suštini, na kraju, kad se dodaju i oni popratni troškovi za ovakvo gala slavlje, pevač je iskeširao skoro 70.000 evra.

Inače, Jelena se požalila i na Instagramu da ima problema da pronađe suprugu ono što je zamislio da obuče za taj dan. Inače, Sloba je izrazio želju da nosi maslinasto odelo, što je njegova omiljena boja, a Jelena je opet bila ta koja je tražila gde može da se nađe odelu u njegovoj veličini, pa je pomoć za isto potražila i na Instagramu.

- Gde ima maslinasto odelo u broju 58? Ženi mi se muž - požalila se Jelena na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

 

Kako naš izvor saznaje, Jelena i Sloba pozvali su pola estrade, a par je zvanicama na svadbu slao obaveštenje da ne smeju ništa da kače na društvene mreže, a na svadbi je iymeđu ostalih da prisustvuju Slobini gosti iz Zrenjanina, kao i prijatelji i rodbina sa mladine strane. Inače Sloba i Jelena nedavno su obeležili drugu godišnjicu braka, s obzirom na to da su se na Dan zaljubljenih venčali u crkvi na Zlataru. Dok su izlazili iz manastira, čula se pucnjava, iako nije bilo mnogo zvanica, najbliži su zapucali iz pištolja.

Nedugo potom su se u tajnosti venčali i u opštini Savski venac, a Radanoviću je i ovoga puta kum na venčanju bio estradni menadžer Goran Lečić Leka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading