"MAZI MIĆKA NASRED AUTOBUSA!" Šok u autobusu 48, decu sklanjali od manijaka - ŠTA SE OVO DEŠAVA?! (VIDEO)

Autor:

Hronika

29.02.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će policija sprovesti istragu kako bi identifikovala počinioca i preduzela odgovarajuće mere.

"MAZI MIĆKA NASRED AUTOBUSA!" Šok u autobusu 48, decu sklanjali od manijaka - ŠTA SE OVO DEŠAVA?! (VIDEO)

Foto: Instagram serbia live

U nedavnom incidentu koji je potresao Beograd, jedan muškarac je uhvaćen kako masturbira u autobusu 48. Snimak koji je objavljen na Instagram stranici Serbia Live jasno pokazuje muškarca kako drži ruku u džepu i vidno se dira po polnom organu, što je izazvalo ogorčenje i osudu javnosti.

Nakon što je snimak postao viralan na društvenim mrežama, mnogi građani su izrazili šok i gađenje ovakvim ponašanjem u javnom prevozu. Mnogi su istakli da se osećaju uznemireno i da bi želeli da vide adekvatnu reakciju nadležnih organa.

 

 

- Mazi Mićka nasred autobusa, samo da ne isprska ostale putnike - glasilisu komentari.

Između ostalog, javnost je zainteresovana za reakciju nadležnih organa na ovaj skandalozni događaj. Očekuje se da će policija sprovesti istragu kako bi identifikovala počinioca i preduzela odgovarajuće mere.

Ovaj incident je podigao pitanje bezbednosti u javnom prevozu, a mnogi sugrađani su izrazili zabrinutost zbog ovakvih incidenata. Pozivaju se nadležni organi i prevoznici da preduzmu dodatne mere kako bi se osigurala sigurnost putnika.

Incident u autobusu 48 je izazvao veliku pažnju javnosti i postavio pitanje o bezbednosti i moralu u javnom prostoru. Građani očekuju odgovornu reakciju nadležnih organa kako bi se osigurala sigurnost i dostojanstvo svih putnika u javnom prevozu.

Prijavite nasilje!

Zakonska je obaveza svakoga da prijavi nasilje u porodici nadležnoj instituciji. Ako ste doživeli nasilje, pored policije nasilje možete prijaviti i javnom tužilaštvu, centru za socijalni rad i zdravstvenoj ustanovi. Za dobijanje informacija ili potrebe za emotivnom podrškom, možete pozvati SOS telefon.

Bez obzira na to da li ste prijavu za nasilje podneli jednom ili više puta, institucije su dužne da postupaju po svakoj prijavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading