U ALBANIJI ZARAĐIVALA ZA HLEB: Poznata glumica radila u restoranu, BRISALA TERASE I STOLOVE!

Autor:

Zabava

19.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važila je za jednu od najuspešnijih srpskih glumica.

U ALBANIJI ZARAĐIVALA ZA HLEB: Poznata glumica radila u restoranu, BRISALA TERASE I STOLOVE!

Foto: ATA Images

Zlata Numanagić

U vreme "Srećnih ljudi" glumica Zlata Numanagić važila je za jednu od najuspešnijih i najperspektivnijih srpskih glumica. Kako je jednom ispričala za medije, u jeku slave otišla je u Ameriku i dolazila na snimanja "Srećnih ljudi" u Srbiju.

-  U toku serije sam se ja preselila u Ameriku, pa sam dolazila. Meni je tamo bilo lepo jer sam bila srećna. Kolege su me optuživale: "Ti, Boga ti, kao da si u Pančevu. Dolaziš iz Amerike u Beograd i obrnuto - ispričala je Zlata, pa šokirala priznanjem da je potom završila u Albaniji kao radnica restorana.

Prijateljica i ja smo jedne godine otišle na letovanje u Albaniju i sledeće godine, to je bilo leto 2016, samo to jedno leto, nas dve smo držale tamo restoran. Videle smo da tamo ima potencijala. Iznajmile smo restoran, to je jedno veličanstveno iskustvo, divno smo se provele. Međutim, ja sam perfekcionista i imala sam stres da sve bude kako treba, tako da nikad više ne bih bila sa te strane. Ali srećna sam što sam i dalje radoznala i što želim da istražim nove stvari - otkrila je glumica.

Republika

Foto: youtube.com

"Srećni ljudi"

Meštani su bili iznenaženi što je otvorila restoran u njihovom kraju i s nevericom gledali njene slike. I oni su je prepoznavali kao Lolu Golubović.

Najčešće su me viđali u radnoj uniformi, bez šminke, kako brišem terasu i stolove, idem u nabavku. Kad su na jutjubu videli snimke iz "Otpisanih" i "Srećnih ljudi", nisu mogli da veruju. Zagledali su me, širili slike preko celog ekrana. A kad je krajem avgusta u nedeljnom izdanju njihovih novina izašao intervju sa mnom, onda su stvarno pali u nesvest. Mislim da onoliku fotografiju naši nisu objavljivali ni kad sam bila na naslovnim stranama - rekla je tada za Gloriju.

"Srećni ljudi" Siniše Pavića obeležili su devedesete godine prošlog veka u Srbiji, a godinama kasnije otkriven je razlog zbog kojeg je Tanja Bošković napustila ovaj program. Na njeno mesto došla je Zlata Numanagić.

Republika

Foto: ATA Images

Tanja Bošković

Tanja Bošković je, kako se tada pisalo, napustila seriju, a razlog je bio mali honorar. Tanja Bošković se tada požalila svom partneru iz serije Desimiru Stanojeviću da dok ode do pijace, inflacija pojede ceo honorar. Dragan Jovanović napustio je seriju iz istog razloga, a na Draganov predlog je njegov lik Lune Šćekić otišao u zavičaj da se zaposli.

- Kada mi je Tanja saopštila da odlazi, rekao sam joj: "Nema problema, to je tvoja odluka, hvala na ovome što si do sada uradila". To je bio težak udarac za "Srećne ljude", jer su nas napustili glumci koji su bili noseći stub. Zamislite da u "Boljem životu" odu Dragan Bjelogrlić i Marko Nikolić, koji je igrao Gigu - rekao je Siniša Pavić svojevremeno za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


      

 

Komentari (0)

Loading