DUGO SKRIVANA TAJNA "SREĆNIH LJUDI": Zbog OVOGA je Tanja Bošković NAPUSTILA seriju - evo ko je najviše TUGOVAO za čuvenom Lolom Golubović!

Autor:

Zabava

26.11.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno zbog čega je Tanja Bošković napustila popularnu seriju!

DUGO SKRIVANA TAJNA "SREĆNIH LJUDI": Zbog OVOGA je Tanja Bošković NAPUSTILA seriju - evo ko je najviše TUGOVAO za čuvenom Lolom Golubović!

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Bošković

Proslavljena glumica Tanja Bošković tumačila je lik čuvene Lole Golubović u seriji "Srećni ljudi", koju je u jednom trenutku napustila. Godinama su se ljudi pitali zbog čega je ovo uradila, a njen odlazak pao je teško i publici i reditelju Siniši Paviću.

Serija je snimama u veoma teškim uslovima, za vreme inflacije, a Siniša je priznao da je mali honorar bio glavni razlog Tanjinog odlaska. Seriju je iz istog razloga napustio i Dragan Jovanović.

Republika

Foto: ATA Images

Tanja Bošković

- Tanja Bošković je, kako se tada pisalo, napustila seriju, a razlog je bio mali honorar. Tanja Bošković se tada požalila svom partneru iz serije Desimiru Stanojeviću da dok ode do pijace, inflacija pojede ceo honorar. Dragan Jovanović napustio je seriju iz istog razloga, a na Draganov predlog je njegov lik Lune Šćekić otišao u zavičaj da se zaposli.

- Kada mi je Tanja saopštila da odlazi, rekao sam joj: "Nema problema, to je tvoja odluka, hvala na ovome što si do sada uradila". To je bio težak udarac za "Srećne ljude", jer su nas napustili glumci koji su bili noseći stub. Zamislite da u "Boljem životu" odu Dragan Bjelogrlić i Marko Nikolić, koji je igrao Gigu - rekao je Siniša Pavić svojevremeno za "Informer".

Nakon Tanjinog odlaska, lik Lole Golubović tumačila je glumica Zlata Numanagić.

Republika

Foto: youtube.com

Zlata Numanagić u seriji "Srećni ljudi"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading