MIRJANA KARANOVIĆ IMA NOVOG DEČKA: Procurila privatna fotografija iz Crne Gore! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica uhvaćena sa novim dečkom!

MIRJANA KARANOVIĆ IMA NOVOG DEČKA: Procurila privatna fotografija iz Crne Gore! (FOTO)

Foto: ATA Images/Radule Perišić

Popularna glumica Mirjana Karanović danas je zagolicala maštu svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona se uslikala u Tivtu sa nepoznatim muškarcem, kog je predstavila kao svog dečka.

- Moj dečko i ja - napisala je slavna glumica u opisu slike, te dodala da je na turneji.

Glumica nije želela da otkriva više detalja.

- Znala sam da ćete me zvati. Baš smo to komentarisali - rekla je Mirjana, pa ostala misteriozna na pitanje da li se radi o šali ili je zaista srećno zaljubljena:

- Ostajem misteriozna - poručila je Mirjana za "Blic".

Republika

Foto: ATA Images/Radule Perišić

Mirjana Karanović

Podsetimo, o svom privatnom životu retko kada govori, poznato je da nema dece i da se nikada nije udavala, a malo ko zna da je jedna od njenih najvećih ljubavi bio glumac Ermin Bravo, koji je od nje mlađi 20 godina. Mirjana je jednom prilikom pričala o predstavi u kojoj su njih dvoje vodili ljubav na sceni.

- Radi se o vođenju ljubavi na pozornici. Na bini je zemlja, mi bez odeće i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast. U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti, i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala - bez zadrške je rekla tada Mirjana Karanović za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading