HITNA AKCIJA U CRNOJ GORI ZAVRŠILA TRAGIČNO: Ronilac izgubio život u teškoj intervenciji!

Autor:

Svet

23.11.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, Regionalni ronilački centar doživeo je težak gubitak prilikom nedavne intervencije na Karuču.

HITNA AKCIJA U CRNOJ GORI ZAVRŠILA TRAGIČNO: Ronilac izgubio život u teškoj intervenciji!

Foto: pexels.com

Ronjenje

Prema nezvaničnim informacijama koje je dobila RTV Cetinje, dva pripadnika Centra su se upustila u operaciju izvlačenja potopljenog plovila, ali je jedan od njih stradao tokom ove akcije, čiji identitet još uvek nije potvrđen.


**Reakcija nadležnih službi i istraga**



Na licu mesta su odmah pristigle nadležne službe, uključujući policiju, Službu zaštite i spašavanja Cetinje, službu Hitne pomoći, kao i kolege iz Regionalnog ronilačkog centra. Čeka se dolazak nadležnog tužioca kako bi se sproveo detaljan uvid u sve okolnosti koje su dovele do ove tragične nesreće.


**Sigurnost u radu ronilačkih timova**



Ova nesreća baca svetlo na izuzetno važan aspekt rada ronilačkih timova - sigurnost. Ronilačke intervencije su često izuzetno zahtevne i opasne, te je od presudnog značaja da se sprovode uz poštovanje najviših standarda bezbednosti.


**Ožalošćeni i podrška porodici**



U ovim teškim trenucima, cela zajednica Regionalnog ronilačkog centra je duboko pogođena gubitkom svog kolege. Izražavamo najiskrenije saučešće porodici i prijateljima stradalog ronioca, dok se nadamo da će im pružena podrška biti od pomoći u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading