"RECITE MI DA NIJE ISTINA": Mirjanu Karanović duboko potresla vest o SMRTI Žarka Lauševića!

Autor:

Zabava

15.11.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirjana Karanović se šokirala kad je saznala da je preminuo njen voljeni kolega Žarko Lauševića!

"RECITE MI DA NIJE ISTINA": Mirjanu Karanović duboko potresla vest o SMRTI Žarka Lauševića!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić/Dimitrije Goll

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je danas, 15. novembra u 63. godini, što je potvrdila njegova supruga Anita. Vest je potresla čitav region, a Mirjana Karanović se šokirala kad je saznala ovo.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Žarko Laušević

- Molim? Ne, ne, recite mi da to nije istina! Ne mogu da verujem šta mi govorite. Mislila sam da to sa njim nije ništa ozbiljno. Njemu život nije bio lak. Lauš je bio vanvremeski um i talenat. Radili smo ranijih godina, pre nego je otišao u zatvor. On je mlađi od mene... Neverovatno... - kaže duboko potresena Mirjana Karanović za "Informer."

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirjana Karanović

- Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević - glasi saopštenje njegove supruge.

Glumac Žarko Laušević boravio je danima na bolničkom lečenju, a sredinom prošlog meseca stigla je informacija da mu se stanje poprilično pogoršalo. Slavni glumac je sredinom avgusta primljen u bolnicu zbog dijagnostikovanog raka pluća, kako je pisala Republika.

On je pre hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo nekoliko snimajućih scena. Uprkos bolesti, hteo je da nastavi snimanje serije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading