PROŠLA PAKAO, UČESTVALA NA IZBORU ZA MIS, A MILIMETAR JE DELIO OD SMRTI: Ova lepotica je izgubila oko u ratu i trpela STRAVIČNO nasilje, a sada izgleda kao anđeo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.03.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana veruje da se ništa ne dešava slučajno. Za dlaku je izbegla smrt.

PROŠLA PAKAO, UČESTVALA NA IZBORU ZA MIS, A MILIMETAR JE DELIO OD SMRTI: Ova lepotica je izgubila oko u ratu i trpela STRAVIČNO nasilje, a sada izgleda kao anđeo! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Pink

Suzana Vasić iz Brčkog je kao dete sa osam godina izgubila oko kada je, dok se igrala sa prijateljima, pala granata i nanela je ovaj doživotni fizički nedostatak. Sve se dešavalo u toku rata u Bosni, a u jutarnjem programu na Pink televiziji je podelila svoje iskustvo, kroz šta je sve prolazila u toku odrastanja i kakav je bio njoj put.

- Kao i svako dete, izašla sam da se igram, jedan momenat je sve mirno, granata je pala, bilo nas je oko 20 i desilo se da sam ranjena i ja i još jedna moja prijateljica. Hitno smo prebačene za Beograd, imale smo sreće da nas je prihvatio vrhunski tim lekara - započinje Suzana.

Operisao je najbolji oftamolog koji je baš u periodu kada se to desilo bio u Beogradu, Suzana veruje da se ništa ne dešava slučajno. Za dlaku je izbegla smrt.

- Imala sam tri teške operacije. Operisao me najbolji oftamolog iz Rusije koji je taj dan bio u Srbiji. Kako kažu, milimetar je falio da ostanem bez oba oka, milimetar je falio da mi ne bude ništa i milimetar je falio da ostanem na mestu mrtva - kaže ova devojka.

 

 

Postoperativni period je trajao oko šest meseci. Tokom celog školovanja Suzana je nosila povez preko oka što je dodatno uticalo na njeno samopouzdanje. Deca nisu imala milosti, te su je maltretirali. Ona ovo ističe kao najteži momenat u njenom životu jer je tad nisu gledali kao osobu, nego su gledali samo njen fizički izgled.

- Znate kako je to, ja sam bila tad devojčica, smeta vam kad vam kosa nije u najboljem stanju, a kamoli kad imate neki fizički nedostatak. A deca su takva ne shvataju težinu izgovorenih reči - kaže ona.

Nakon školovanja, ova prelepa devojka je odlučila da se prijavi na izbor za mis gde je imala zavidne rezultate dok nije došla do trećeg kruga gde je diskvalifikovana zbog svog nedostatka. Suzani je ovo bila "odskočna daska" i motivacija za napredak i da još više radi na sebi.

- Tada sam pomislila da ja tako malo vredim, oni su me odbacili na tako surov način i onda mi je to bila motivacija da krenem dalje, da se borim i da ne dopustim drugima da umanju moju vrednost - kaže ona.

Suzana je sada kozmetičarka i uskoro diplomirani kozmetolog, ima svoj salon i svoju liniju kozmetike. Uspešna je u svom biznisu i više je ne dotiču kometari, a kako kaže sada ih ima najviše kod konkurencije koja je ljubomorna na njen rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading