"AKO OVI IKADA BUDU DOŠLI NA VLAST, MENI ĆE BITI ČAST DA BUDEM U ZATVORU" Ana Brnabić o planovima opozicije!

Autor:

Vesti

19.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom svog izlaganja Ana Brnabić je izjavila da ako Dragan Đilas i opozicija ikad dođu na vlast oni će ih poslati sve u zatvor.

"AKO OVI IKADA BUDU DOŠLI NA VLAST, MENI ĆE BITI ČAST DA BUDEM U ZATVORU" Ana Brnabić o planovima opozicije!

Foto: Printscreen

Za predsednicu parlamenta, u kome nakon decembarskih izbora prošle godine apsolutnu većinu ima koalicija oko Srpske napredne stranke (SNS), predložena je dosadašnja premijerka, i poverenica beogradskog odbora SNS-a Ana Brnabić.

Tokom svog izlaganja Ana Brnabić je izjavila da ako Dragan Đilas i opozicija ikad dođu na vlast oni će ih poslati sve u zatvor, a Brnabić je rekla da će joj u tom slučaju biti čast da leži u zatvoru.

Ako ovi ikada budu došli na vlast, meni će biti čast da budem u zatvoru - rekla je kandidatkinja za šefa Skupštine pa pokazala grafikone koji svedoče o tome da su "oni mislili da je dovoljno da medicinska sestra ima platu od 32.000 dinara, a danas ima 80.000 i mi mislimo da nije dovoljno".

Srbija protiv nasilja se fizički zaletela na Radenovića (76), Aleksić udario pripadnika obezbeđenja

Poslanici opozicije Srbija protiv nasilja, tačnije, Miroslav Aleksić je udario pripadnika obezbeđenja, dok se Borislav Novaković zaleteo na Stojana Radenovića, čoveka od 76 godina.

Miroslav Aleksić se zaleteo ka predsedavajućima sednice i tom prilikom nasrnuo na pripadnika obezbeđenja, udarivši ga rukom pošto je krenuo ka klupi predsedavajućeg za kojom sedi čovek od 76 godina.

U toku rasprave došlo je do tenzija u skupštinskoj sali. Poslanici "Srbije protiv nasilja" žalili su se na povredu poslanika, ustali su iz klupe i pokušali da priđu predsedavajućem. Reagovalo je obezbeđenje, usledila su dobacivanja, uvrede i psovke.

Na samom početku sednice izlaganja su imali poslanici i vlasti i opozicije, tokom kojeg su poslanici "Srbije protiv nasilja" tvrdili da su izbori pokradeni.

Opozicija se, dok je reč imao šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov, koji je istakao da izborne krađe nije bilo, pobunila – nezadovoljna time što predsedavajući, kako kažu, "ne daje reč opoziciji".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading