SAVO MILOŠEVIĆ POTVRDIO: Kapiten Partizana POZVAN u reprezentaciju BiH!

Autor:

Sport

19.03.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetozar Marković se nalazi na raskršću.

SAVO MILOŠEVIĆ POTVRDIO: Kapiten Partizana POZVAN u reprezentaciju BiH!

Foto: prinskrin

Savo Milošević - selektor BiH

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Savo Milošević potvrdio je da je pozvao kapitena Partizana Svetozara Markovića u nacionalni tim ove zemlje.

- Na spisku je dosta igrača, između ostalih je i Sveta. Ne bih o imenima, rekao sam i ljudima iz saveza da ne pričamo pred ovaj baraž o tim igračima. Denis Huseinbašić je završen, ali ima još igrača za koje mislimo da treba krenuti u inicijativu da se to završi ili privede kraju. Ne bih pričao individualno i posvećivao pažnju tom segmentu - rekao je Savo Milošević.

Republika

Foto: Starsport

Svetozar Marković

 

Iako je rođen u Bijeljini, Marković je prošao sve mlađe kategorije u reprezentaciji Srbije. Međutim, nastup za A selekciju još uvek nema, a čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine žele da iskoriste tu priliku.

Svetozar Marković je ove sezone jedan od najboljih igrača Partizana, ističe se kao lider ekipe crno-belih koja se trenutno nalazi na 2. mestu Superlige Srbije. Marković je defanzivac crno-belih koji je upisao 27 nastupa u svim takmičenjima za Partizan i postigao je dva gola.

Trener crno-belih Igor Duljaj je Markoviću ukazao veliku čast na startu sezone, te je sa samo 23 godine postao kapiten Partizana.

Ostaje da se vidi da li će Marković prihvatiti poziv "zmajeva" ili će strpljivo čekati da ga pozove Dragan Stojković Piksi ukoliko to ima u planovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading