OVO SU OSUMNJIČENI ZA OTMICU I VIŠESATNO ZLOSTAVLJANJE MLADIĆA: Prinudili ga da sedne u automobil i odvezli u stan strave!

Autor:

Hronika

19.03.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N.L. otet je navodno zbog dugova.

OVO SU OSUMNJIČENI ZA OTMICU I VIŠESATNO ZLOSTAVLJANJE MLADIĆA: Prinudili ga da sedne u automobil i odvezli u stan strave!

Foto: Instagram/ Iva Ogarević

sin

Petoro osumnjičenih, M.K.A., R.T., L.J., L.T. i M.L., uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanja i mučenja mladića N.L., sina građevinskog investitora A.L. iz Vršca. N.L. je navodno otet zbog dugova, a sumnja se da su ga osumnjičeni prisilili da uđe u automobil i odvezli ga u jedan stan u Vršcu, gde su ga tukli i opljačkali.

Navodna otmica i fizičko zlostavljanje

Prema navodima, M.K.A. i R.T. su prisilili N.L. da uđe u automobil i odvezli ga u stan gde su ga tukli i oteli mu zlatni lančić, ručni sat i mobilni telefon. Osim toga, sumnja se da su osumnjičeni izvršili i krivična dela protivpravno lišenje slobode i razbojništvo u saizvršilaštvu.

Učešće drugih osumnjičenih

U daljem toku događaja, u stan su ušli L.J., L.T. i M.L., koji se sumnjiče da su zadali više udaraca dvadesetjednogodišnjaku. Takođe, L.J. se tereti da mu je pretio tražeći da mu isplati 1.000 evra, zbog čega će protiv njega biti podneta i krivična prijava za iznudu.

Podnošenje prijave protiv drugih osumnjičenih

Dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu je obavešten da se K.A.M. (23), T.A. (19), svi iz Vršca, terete da su prinudili L.N. (20) iz Vršca da sedne u automobil vlasništvo K.A.M. Nakon toga su ga odvezli do stana gde su ga zajedno sa J.L., T.L. i L.M. zlostavljali, oduzeli mu ručni sat, telefon i zlatnu ogrlicu i iznuđivali mu novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading