SEDAM SATI SU GA TUKLI I MALTRETIRALI! Jeziva ispovest poznatog biznismena čiji je SIN BIO OTET!

Autor:

Hronika

18.03.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi muškarci u pritvoru čekaju saslušanje u Vršcu.

SEDAM SATI SU GA TUKLI I MALTRETIRALI! Jeziva ispovest poznatog biznismena čiji je SIN BIO OTET!

Foto: Instagram/ Iva Ogarević

sin

U policijskoj stanici u Vršcu juče je prijavljena otmica sina poznatog biznismena, a kako saznajemo, mladić (21) je uspeo da pobegne od kidnapera koji su odranije poznati policiji,  a sada se za Kurir oglasio i biznismen koji je i prijavio otmicu sina, nakon što je mladić (21) uspeo da pobegne od kidnapera koji su odranije poznati policiji.

- Ja sam juče prijavio da mi je sin bio otet u subotu uveče, kada je bio na proslavi rođendana. Nakon toga su ga sačekali i tražili mu novac, on nije hteo da da, pa su ga nožem prisilili da uđe u auto, odvezli su ga u neki stan i tamo su ga sedam sati maltretirali i tukli. Uopšte nije u pitanju nikakav dug! Ti mladići reketiraju decu čiji su roditelji malo imućniji - objasnio je biznismen i naveo da su otmičari od njegovog deteta zahtevali cifru od 2.000 evra.

Jedan od detalja koji su se izdvojili u ovom slučaju je činjenica da su osumnjičeni uzeli novac, telefon, zlatan lanac i sat od sina osumnjičenog. Ovo pokazuje da su osumnjičeni bili vrlo detaljno pripremljeni i da su imali jasnu metu koju su želeli da opljačkaju.

U nedelju ujutru, nakon sedmočasovnog mučenja i maltretiranja, oteti mladić je uspeo da pobegne od otmičara i da dođe do telefona. Odmah je pozvao svog oca, a potom je poznati vršački biznismen pozvao policiju. Mladić je, prema rečima svog oca, zadobio razne povrede od udaraca i bio je u veoma lošem fizičkom stanju.

Sportista i student

Inače, oteti mladić je dugogodišnji praktikant tekvondoa i trenutno je student na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. Iako se bavi sportom godinama, ovaj događaj ga je zatekao u njegovom rodnom gradu gde je došao na vikend odmor.

Osumnjičeni od ranije poznati policiji

- Osumnjičeni su mladići koji su odranije poznati policiji, ceo grad terorišu. Pre desetak dana, jedan od osumnjičenih za otmicu mog sina je tek izašao iz pritvora - rekao je poznati biznismen.

Otet zbog novca

-Oštećeni je naveo da su ga oteli zbog novca. Nakon njegovog iskaza pripadnici MUP odmah su u velikoj i opsežnoj akciji pronašli lica koja je navodno oštećeni imenovao za kindapere - naveo je naš izvor.

Prema informacijama koje imamo, četvorica muškaraca su smeštena u pritvor, a očekuje se da će biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu. Ovo je rezultat istrage koja je sprovedena nakon određenog događaja koji je izazvao pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading