"TOJ POLITICI NEMA I NIKAD NEĆE BITI MESTA U SRBIJI" Vučević o divljanju opozicije u Skupštini!

Autor:

Vesti

19.03.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici opozicije Srbija protiv nasilja, tačnije, Miroslav Aleksić je udario pripadnika obezbeđenja, dok se Borislav Novaković zaleteo na Stojana Radenovića, čoveka od 76 godina.

"TOJ POLITICI NEMA I NIKAD NEĆE BITI MESTA U SRBIJI" Vučević o divljanju opozicije u Skupštini!

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Povodom napada na Stojana Radenovića i nasilja nad radnikom obezbeđenja oglasio se i ministar odbrane Miloš Vučević.

Najoštrije osuđujem neljudsko, sramno i gnusno nasilje koje sprovode predstavnici koalicije "Srbija za nasilje" Dragana Đilasa nad najstarijim narodnim poslanikom, profesorom, doktorom Stojanom Radenovićem. Đilasovi nasilnici ne poštuju ni profesorovo zvanje, ni znanje, ni godine.Oni rade jedino što umeju - iživljavaju se nad vremešnim ljudima, nad ženama, nad devojkama.Toj politici nema i nikada neće biti mesta u Srbiji - rekao je Vučević

 

 

Srbija protiv nasilja se fizički zaletela na Radenovića (76), Aleksić udario pripadnika obezbeđenja

Poslanici opozicije Srbija protiv nasilja, tačnije, Miroslav Aleksić je udario pripadnika obezbeđenja, dok se Borislav Novaković zaleteo na Stojana Radenovića, čoveka od 76 godina.

Miroslav Aleksić se zaleteo ka predsedavajućima sednice i tom prilikom nasrnuo na pripadnika obezbeđenja, udarivši ga rukom pošto je krenuo ka klupi predsedavajućeg za kojom sedi čovek od 76 godina.

U toku rasprave došlo je do tenzija u skupštinskoj sali. Poslanici "Srbije protiv nasilja" žalili su se na povredu poslanika, ustali su iz klupe i pokušali da priđu predsedavajućem. Reagovalo je obezbeđenje, usledila su dobacivanja, uvrede i psovke.

Na samom početku sednice izlaganja su imali poslanici i vlasti i opozicije, tokom kojeg su poslanici "Srbije protiv nasilja" tvrdili da su izbori pokradeni.

Opozicija se, dok je reč imao šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov, koji je istakao da izborne krađe nije bilo, pobunila – nezadovoljna time što predsedavajući, kako kažu, "ne daje reč opoziciji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (38)

Loading
Ana

19.03.2024 13:40

Zaista sramne scene koje nam dolaze iz tako ozbiljne istitucije kakva je skupstina, opozicija nema ni stida ni srama, pa nije im ovo ulica ni kafana. Niko normalan nece podrzati opoziciju.

Tijana

19.03.2024 13:42

Opozicija umesto da isplovljava na površinu ona tone još više.

Dusan

19.03.2024 13:45

Po ko zna koji put su pokazali da su pravi nasilnici i da samo za nasilje znaju. To je ta opozicija.

Jovan

19.03.2024 13:57

Nasilju i divljanju nema mesta u skupstini.