ŠOK! JEREMIĆEVA UHVAĆENA SA DRUGIM PEKAROM: Procurio snimak sa Draganovim kolegom, DELE JOŠ JEDNU STVAR! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić iznenadila pratioce objavom na društvenoj mreži Instagram!

ŠOK! JEREMIĆEVA UHVAĆENA SA DRUGIM PEKAROM: Procurio snimak sa Draganovim kolegom, DELE JOŠ JEDNU STVAR! (FOTO)

Foto: e-tock, Shutterstock

Popularna voditeljka Jovana Jeremić mesecima unazad uživa u skladnoj i strastvenoj vezi sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem, koji ima svoj lanac pekara. U poslednje vreme ih sve češće viđamo zajedno u javnosti, gde neretko ne mogu da obuzdaju strasti, pa su tako više puta uhvaćeni kako se ljube.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Jovana i Dragan na koncertu Nede Ukraden

Rano jutros je Jovana objavila snimak na društvenoj mreži Instagram i podelila jednu zanimljivu situaciju, ali iz druge pekare. Naime, Jovana je usnimila svoju ćerku Leu kako od pekara iz komšiluka dobija kiflu.

Ono što je posebno zanimljivo je i da se ovaj pekar takođe zove Dragana, što je do suza zasmejalo Jeremićevu. 

- Kod naših pekara ujutru je uvek zabavno. Može li dobiti jednu kiflicu sa kremom? Dragan šef parade... Da... Ne sluteći da će moj Dragan da se bavi pekarstvom, ja sam upoznala (drugog) Dragana pekara u dvorištu... Ha-ha-ha-ha. Sad imam dva Dragana pekara (smeh).  Čekaj... - rekla je Jovana, pa nastavila:

- Ovo je moj komšiluk. Lea, ostavi ljude, uzmi kiflicu, izlazi napolje, moraš u školu. Previše su te razmazili - obratila se Jeremićeva svojoj naslednici, koju je nakon toga odvela u školu.

Voditeljka blista otkad je uplovila u odnos sa Draganom, a nedavno je govorila i o njihovoj ljubavi, te priznala koliko je ispunjena i zadovoljna.

- Najviše ga volim u životu, kažem mu: „Ti si moj Bog, alfa i omega, ti si moj život, moje sve, moja ljubav, lav, svetionik i spas u ovom ludom vremenu moja mirna luka, moje rame kada spavam noću“. I kada vodimo ljubav i kada ne vodimo ljubav podjednako je lepo zato što je čista ljubav u pitanju. On mene doživljava kao svoju ženu, ali ja volim slobodu i volim ljubav u slobodi to je onda prava ljubav - rekla je Jovana nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading