ŠOK! Jovanu Jeremić UŽIVO u emisiji pozvao Dragan, ona HITNO prekinula emisiju - NIJE SE VALJDA NALJUTIO ZBOG SKIDANJA

Autor:

Zabava

10.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanu Jeremić sačekalo iznenađenje uživo u emisiji od njenog dečka Dragana!

ŠOK! Jovanu Jeremić UŽIVO u emisiji pozvao Dragan, ona HITNO prekinula emisiju - NIJE SE VALJDA NALJUTIO ZBOG SKIDANJA

Foto: RTV pink

Voditeljka Jovana Jeremić doživela je iznenađenje uživo u jutarnjem programu kada je dobila poziv od svog dečka, Dragana Stankovića. Kao i uvek, energična voditeljka nije krila svoje uzbuđenje, te je odmah potrčala da se javi na telefon. Međutim, ono što je usledilo bilo je potpuno neočekivano.

Kada se javila na telefon, Jovana je shvatila da je njen dečko odlučio da se našali s njom. Počeo je da prigovara Jovani zbog njenog izazovnog oblačenja u emisiji, što je izazvalo smeh i oduševljenje u studiju.

 

- Ko je sad? Dragan! Što sam se skidala? Čekaj sad! Nije se valjda naljutio! Pa nije niko ništa nije video! - povikala je Jovana, pre nego što je odlučila da se našali nazad.

Nakon što je shvatila da je reč o šali, Jovana je odlučila da uzvrati istom merom. Pred kamerama, napravila je urnebesnu scenu, glumeći kako se izvinjava svom "nabrušenom" dečku. Njena spontanost i smisao za humor su još jednom osvojili gledaoce, dok je atmosfera u studiju postala još opuštenija i veselija.

Foto: RTV pink

Jovana Jeremić

 


Ova neočekivana interakcija između Jovane i njenog dečka samo je dodatno pokazala koliko je ova voditeljka prirodna i autentična pred kamerama. Njen smisao za humor i spontanost čine je omiljenom među publikom, a njeni neobični i urnebesni trenuci u emisijama uvek izazivaju osmehe i pozitivne reakcije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading