PIJAN I DROGIRAN VOZIO BICIKL U SUBOTICI: Policija mu zbog OVOGA odmah oduzela vozilo!

Autor:

Hronika

10.03.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozaču je određeno zadržavanje i biće sproveden u Prekršajni sud u Subotici.

PIJAN I DROGIRAN VOZIO BICIKL U SUBOTICI: Policija mu zbog OVOGA odmah oduzela vozilo!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su danas iz saobraćaja vozača (34) koji je upravljao biciklom sa 1,38 promila alkohola u organizmu i pod dejstvom amfetamina.

- Saobraćajna policija utvrdila je da je ovog Subotičanina u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja te mu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, oduzet bicikl - piše u saopštenju PU Subotica.

Vozaču je određeno zadržavanje i biće sproveden u Prekršajni sud u Subotici.

Da podsetimo, slična scena dogodila se pre nekoliko dana, kada je mortus pijani vozač udario mladu policajku koja ga je zaustavila u Varaždinu. Prema informacijama tužilaštva, 36-godišnji vozač je pod osnovanom sumnjom da je počinio krivično delo napada na službenu osobu, a mogao bi biti suočen s višegodišnjim zatvorom.

Prema izveštaju, vozač je 17. decembra prošle godine oko 13 sati, nakon što ga je 25-godišnja policijska službenica zaustavila i otkrila da ima preko tri promila alkohola u organizmu, iznenada udario policajku laktom u trbuh, nanoseći joj telesnu povredu.

- Isti je prilikom postupanja napao policijsku službenicu te su nad njim upotrebljena sredstva prisile. Uhapšen je i priveden u Policijsku stanicu Varaždin te je uz krivičnu prijavu predan pritvorskom nadzorniku - rekli su tada u policiji.

Variždinska policija je ranije izvestila da je incident bio deo rutinske procedure zaustavljanja vozila u Ulici braće Radića u Varaždinu, kada je vozač odbio suradnju s policijom, pod uticajem alkohola od 3,13 promila.

Vozač je nakon incidenta uhapšen i priveden u Policijsku stanicu Varaždin, gde mu je podneta krivična prijava i gde je predat pritvorskom nadzorniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading